Два нови модела от Ultimaker

Радостни сме да споделим новината, че нашите партньори от Ultimaker лансираха два нови продукта на събитието Consumer Technology Association в Лас Вегас вчера (CES Las Vegas 2016). Това са Ultimaker 2+ и Ultimaker 2 Extended+ , които са базирани на популярните вече принтери от семейството на Ultimaker 2.

Джос Бъргер, изпълнителен директор на компанията, споделя относно новите машини на компанията: “Двата нови модела са резултат на безброй сътрудничества и мнения, събирани от опита на всички, които ползват нашите продукти. Двата принтера са оборудвани с решаващи подобрения следствие на коментарите на потребителите и това, което те търсят в един 3D принтер.”

 

WEB Cutout photo #3 (Ultimaker 2 Extended+ Windmill)

 

Новите Ultimaker 2+ и Ultimaker 2 Extended+ накратко:

  • Сменяеми дюзи: свободата да сменяте дюзите за секунди, което прави работата с различни материали по-лесно и по-удобно; към това прибавете и елементарна поддръжка и възможността да избирате между високо-детайлни отпечатки или високоскоростни такива.Ultimaker 2 Extended+ Detail #3
  • Оптимизирани крайни резултати: вече е по-малко вероятно да има пропуск в отпечатването на детайли благодарение на включването на по-мощен редуктор.
  • Повишено качество на повърхността: крайните резултати са впечатляващи заради подобрената охлаждаща система.

Ultimaker 2 Extended+ Detail #1

Двата нови принтера само подсилват страхотното портфолио на Ultimaker, чиято мисия винаги е била да предоставя ултимативните инструменти на специалисти, преподаватели и ръководители, за да откриват и създават по-ефективни решения. Годишният приход на Ultimaker е удвоен през 2015. 35% от продажбите идват от клиенти в Северна Америка (САЩ). През 2015 Ultimaker принтерите са припознати като важен елемент от образотелната система в няколко големи университета в САЩ. А в момента в сътрудничество с Университета в Илиноис се разработва отворен он-лайн курс (MOOC) за 3D принтиране, който се очаква да бъде лансиран през Coursera до края на 2016 г. Визията на Ultimaker е да се позиционира като най-добрият 3D настолен принтер в САЩ.

Ultimaker успешно навлиза в авиационната, автомобилната, здравната, енергийната и образователната индустрии, особено в сфери като инженерство, дизайн и производство. Ultimaker се стреми да предлага машини, които правят новите технологии и специално 3D принтирането достъпно и усвоимо от всички. Тези настолни принтери са тихи, бързи, прецизни, надеждни и лесни за употреба. Затова те се харесват както от професионалисти, така и от новаци в 3D принтирането.

От днес при нас може да поръчате новите два модела на Ultimaker тук.

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *