Kwambio – новата платформа за потребители

Днес представяме мощна доза вдъхновение от новата платформа за 3D печат Kwambio. Лансирана като идея миналата есен и след солидни инвестиции, сега тя вече е реалност, а чакането си е заслужавало. Атрактивният и лесен за навигиране интерфейс нарежда красиви предмети от разнообразни дизайнери с големи визуализации и ясни инструкции как могат да достигнат до всеки, пожелал да ги персонализира за лична употреба. Удобството и достъпността за масовия потребител е основен фокус на Kwambio.

image

Всеки има нужда да ползва, да се асоциира и да притежава предмети, които изразяват индивидуалността му. Тази концепция защитава и Kwambio. В момента на нея са складирани повече от 300 идеи, готови да бъдат персонализирани и отпечатани в четири категории: декорация за дома, мода, изкуство и технологии. Потребителите могат да става създатели, като дообогатяват наличната концепция с помощта на апликации, вградени директно в уеб браузъра или посредством iOS апликация, да променят и персонализират дизайна, преди да бъде 3D принтиран.

image (1)

Платформата предлага изпращане на финалния проект директно към клиентския 3D принтер или възможност да се поръча професионално отпечатване и доставка до дома. През Kwambio дизайнерите получават процент от всеки персонализиран техен продукт. Те могат също така да запазят 70% от приходите, произтичащи от тяхната работа, като това им дава възможност да се съсредоточат върху създаването на идеи. Екипът на Kwambio се грижи за промоцията, производството, реализацията и комуникацията с клиенти.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *