fbpx

B2N ви представя водещето име в индустрията

Ultimaker 3

Най-новата серия принтери на Ultimaker. Революционни изобретения в сферата на десктоп печата, които правят професионалното 3D принтиране лесно и достъпно! Потопете се в света на Ultimaker 3.

Семейството на Ultimaker

Гъвкав,  с поглед в бъдещето, Ultimaker е готов да превърне вашата творческа концепция в реалност, той гарантира точни, последователни резултати – съобразени с вашите нужди. Насладете се на безпроблемен 3D печат – където хардуер, софтуер и материали работят в перфектна хармония.

Ultimaker 2 Go

Малък по размер, но с големи способности и надеждност в 3D принтирането, Ultimaker 2 Go е един от най-мощните малки принтери на пазара. Компактният му дизайн и подвижността му са чудесно преимущество за създателите, които често са на път, или тези, които тепърва навлизат в 3D света.

Ultimaker 2 +

Гениалната печатаща глава, прецизно и безшумно очертава вашето творение с точност до 20 микрона. Това означава, че линиите на отделните слоеве са едва доловими и създадените обекти са с гладко покритие. Със своята нагряваща се платформа за печат и високо ефективни охладители, Ultimaker 2+ преодолява без усилие всяко едно изпитание на геометрията.

Материали

От каквото и да имате нужда, ние разполагаме с разнообразие от цветове и  различни по състав материали.
Така че да разполагате, с точният за вашия модел филамент.

Софтуер Cura

Cura подготвя модела ви за 3D печат. За начинаещи, е лесно да получите добри резултати с готовите профили за работа. За експертите, има над 200 настройки, за да се адаптират към нуждите ви. Като софтуер с отворен код, нашата общност помага да се обогати дори повече.

Аксесоари

Създадени, да направят доброто, дори още по-добро,
изберете добавка и обогатете своето 3D преживяване.

Ultimaker Original +

Ultimaker Original + , е с неограничени възможности за подобрение. С отворения си код, нашите 3D принтери ви дават безгранична свобода, да модифицирате до безкрайност. С този „направи си сам“ комплект, ще получите надежден, точен и безспорно забавен 3D принтер.

Ultimaker 2 Extended +

 По-голям във всяко едно отношение, Ultimaker 2 Extended+ ви дава цялото пространство, от което имате нужда, за да отпечатате по-големи и по-сложни обекти. Със своята смайваща скорост, надеждност и точност от 20 микрона, всеки модел ще отговори на вашите изисквания и очаквания.

От диференциални предавателни системи до многокомпонентни роботи, отпечатването на сложни прототипи е лесно с всепризнатите принтери на Ultimaker.

За всички изучаващи технически дисциплини в университетите, способността да видят идеите си материализирани в реалния живот е безцененна.

С толкова много свобода при създаването на форми, хората сътворяват реални обекти по начини, които не бяха възможни досега.

Понякога малките неща са това, което прави най-силно впечатление3D принтирането вдъхва живот на най-фините детайли без усилие.

Ultimaker във всеки офис!

Най-бързата 3D принтирана кола

James Beswick винаги е бил запален по радиоуправляеми колички – особено по високоскоростните драг състезания. В продължение на няколко години той създава такива колички и  решава да доведе дизайна и продукцията си до следващо нивоBeswick осъзнава, че за да го постигне, ще трябва да мисли извън зададените норми и да изгради свои собствени чрез своя Ultimaker! Вижте резултата.

3D принтиране в образованието за по-вдъхновяващо обучение