B2N равносметка 2020

На какво ни научи 2020?

1. Да сме общност

II-то издание на Балканска конференция за 3D принтиране Additive Days. на която сме организатор и домакин, събра изключителни представители на 3D технологиите под покрива на зала Джон Атанасов, София Тех Парк, през февруари. Вярваме, че общността от 3D специалисти, която се оформя в България, ще стане силно и задружно общество, към което ще можете да се обръщате при нужда от консултации и където ще намирате предложения и решения за подобрения при внедряване на 3D принтирането във вашия бизнес. Следващото издание на конференцията подготваме за 2022. 

2. Да се пазим

Настъпи неочакван и невиждан до сега здравен казус в световен мащаб, който промени начина, по който работим. И всички трябваше да се нагласим спрямо нов режим и ежедневие.

3. Да произвеждаме локално

Въпреки предизвикателната година, над 50 нови производства и фирми от различни браншове са интегрирали решенията на B2N през 2020та година. Отчитаме, че здравната криза, икономическите и логистични последствия доведоха и до по-голямо търсене на 3D индустриални решения за локално производство и автономност в глобалната верига за доставки.

4. Да сме иновативни

Защитихме сертификат за иновационен капацитет от Търговско-промишлената камара. С него получихме признание за иновативната ни организация и корпоративна култура, иновационна стратегия за развитие и отлични условия за развитие и внедряване на иновации в бизнеса.

5. Да работим още по-усърдно

Спечелихме Ultimaker Growth Challenge – предизвикателство от производителя на индустриални FFF 3D принтери ULTIMAKER, с което доказахме, че разбираме как да направим 3D принтирането достъпна технология до всяка фабрика на Балканите.

6. Да сме първи

Световният лидер в производството на метални системи за 3D принтиране EOS избра точно нас за официален представител в България.

7. Да сме смели

Добавихме още 2 партньора към дилърската си мрежа – в Кипър и Румъния – с което вече имаме 26 дилъра в 12 държави.

8. Да предлагаме само най-доброто качество

Обогатихме портфолиото си с две нови марки, на които сме официален представител за България и Балканите – Kimya и Meltio. Ще ви представим всяка от тях през първите месеци на 2021.

9. Да сме най-верният източник на информация

И тази година получихме златен сертификат от Artec 3D. За да получи някоя фирма този сертификат, минава интензивен и задълбочен тест, който оценява техническите познанията за продуктите на Artec. Ако имате въпроси за скенерите на Artec 3D, знаете към кой да се обърнете!

10. Да сме близо до клиента въпреки ограниченията

Разширихме екипа си с професионалисти, които да посрещат засилващите се нужди на клиентите ни от гъвкавите решения на адитивното производство.

11. Да правим изненади

Успяхме да подготвим и поставим като основи и интересни проекти и нови услуги, за които да ви разкажем през новата година.

12. Да се чуваме за празниците

Поглеждаме към 2021 с надежда за здраве и топлина от лични контакти и човешки взаимоотношения. Нека не забравяме, че всяка една технология навлиза в живота ни, за да ни е в услуга и за да ни освобождава време за по-ценните неща в ежедневието – време за нас самите, за близките ни, за нуждаещите се и за светът около нас.

Готиви сме с равносметката за 2020. А вие готови ли сте 3D технологията да ви подаде ръка за по-споделена и успешна 2021 година?

Оставяме ви прозорче към нашия блог, където можете да изберете своята посока за новата година 🎄

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *