Нов модел от Sharebot

Sharebot, младата италианска компания с обещаващо бъдеще и наклонност да се заиграва с всякакви възможни 3D принт технологии в момента, се подготвя да смая света отново – този път с изобретението Andromeda, нов SLA 3D принтер с великолепно мащабен обем от 25 х 25 х 25 cм. B2N предлагаме засега тяхната най-голяма машина – Sharebot XXL, но определено сме нетърпеливи да видим Andromeda в действие.

3D принтерът дефилира успешно на някои от най-големите световни есенни изложения и се цели да покрие изискванията на клиенти за висока скорост на печата на по-големи обекти с по-фина резолюция на по-ниска цена.

Screen Shot 2015-11-20 at 5.06.30 PM

Заради щедрия си размер, Andromeda може да се ползва при дизайн на бижута, производството на стоматологични изделия и направата на функциониращи механични части с голяма устойчивост и плътност, благодарение на смола, подобна на ABS.

Shаrеbоt се развиват изключително амбициозно, като наскоро обявиха и откриването на първи самостоятелен шоурум и 3D принт лаборатория за следващата година по това време в красива Флоренция.

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *