B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Без категория

3D сканирането набира сили

3D принтът и 3D сканирането съществуват вече повече от 10 години. Но едва в последните няколко години 3D принтът е масово познат и се използва в професионалните сфери. Една от пречките пред 3D принта досега бе липсата на лесен начин за генериране на файла за печат.

Промяната идва с широкото разпространение на новите технологии и техните все по-достъпните цени за потребителите. Въвеждането на преносими 3D скенери като StructureIO, Kinect, Fuel3D и David Scanner или пък приложения за сканиране на смарт телефоните променят изцяло индустрията. Предприемачи и други професионалисти днес имат по-голям достъп до технологии и непрекъснато намират иновативни начини да използват новите технологии, за да развиват нови бизнеси, да привличат нови клиенти и да увеличават печалбата си.

Намаляването на разходите за принтери и скенери върви ръка за ръка с изключително доброто качество. В близко бъдеще се очаква разрастване на бизнеса на 3D фотографиите и селфитата, персонализираните статуетки и орнаменти, както и нови възможности в областта на интериорния дизайн и недвижимото имущество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест