B2N logo
Примери

3D принтер за шоколад

Миналата година 3D Systems стъписаха публиката, като пуснаха в обръщение ChefJet and ChefJet Pro sugar 3D printers. Не след дълго с компанията се свърза най-големият производител на шоколад  The Hershey, за да започнат съвместен проект. Съвсем наскоро заедно откриват изложбата  3-D Chocolate Candy Printing exhibit. Представеният 3D принтер за шоколад може да принтира сложни форми от бял, черен и млечен шоколад.

chocolate

Един от създателите на 3D Systems, Chuck Hull, казва по повод старта на съвместния проект: “Нашето сътрудничество с Hershey,  най-големият производител на качествен шоколад в Северна Америка и голабелен лидер в шоколадовото производство, ни позволява да създадем уникални, вълнуващи и подходящи за ядене продукти. С това показваме силата и възможностите на 3D принтирането и демонстрираме възможностите и иновациите в областта на кулинарното 3D принитиране.”

На Hershey’s Chocolate World Attraction посетителите могат да видят изпринтени шоколадови продукти и също така могат да станат свидетели на процеса на принтиране на шоколад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест