B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Примери

3D принтер за шоколад

Миналата година 3D Systems стъписаха публиката, като пуснаха в обръщение ChefJet and ChefJet Pro sugar 3D printers. Не след дълго с компанията се свърза най-големият производител на шоколад  The Hershey, за да започнат съвместен проект. Съвсем наскоро заедно откриват изложбата  3-D Chocolate Candy Printing exhibit. Представеният 3D принтер за шоколад може да принтира сложни форми от бял, черен и млечен шоколад.

chocolate

Един от създателите на 3D Systems, Chuck Hull, казва по повод старта на съвместния проект: “Нашето сътрудничество с Hershey,  най-големият производител на качествен шоколад в Северна Америка и голабелен лидер в шоколадовото производство, ни позволява да създадем уникални, вълнуващи и подходящи за ядене продукти. С това показваме силата и възможностите на 3D принтирането и демонстрираме възможностите и иновациите в областта на кулинарното 3D принитиране.”

На Hershey’s Chocolate World Attraction посетителите могат да видят изпринтени шоколадови продукти и също така могат да станат свидетели на процеса на принтиране на шоколад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест