B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Altair

Да развиваш бизнес е сложно начинание, но точно поради сложността има постоянна възможност за иновация. Софтуерните решения на Altair с отворена архитектура за анализ на данни и изкуствен интелект(Data Science и AI), Computer Aided Deisgn и високопроизводителни изчисления (HPC) подпомагат създаването и оптимизацията на високоефективни, иновативни и устойчиви продукти и процеси във все по-свързан свят.

Научете повече за технологията

Пускане на видеото

Изгодна и иновативна система за лицензиране

Системата за лицензиране на Altair е създаденa за лесна употреба от всяка точка на земята локално и в облака. Един лиценз може да бъде ползван за достъп до много различни софтуерни продукти. Работи изключително лесно – Клиентите купуват група от споделяеми единици, потребителите изтеглят единици от пула за достъп до множество продукти, единиците се връщат в пула след употреба и стават достъпни за всички.

Симулационен дизайн, който спестява време и ресурси

Симулационния дизайн на Altair променя начина по който създаваме продукти. Той позволява да се намалят нужните цикли на проба и грешка преди създаването на един продукт и оптимизира ползването на ресурси, тъй като премахва нуждата от скъпи тестове в реална среда. Софтуера е лесен за употреба, а въвеждането на AI(Изкуствен интелект) доразвива продукта и дава нова свобода на дизайн екипа.

Пускане на видеото
Пускане на видеото

Цялостна система за създаване на умни продукти (smart products)

Altair разполага с технологиите, които помагат да реализирате вашата визия за интелигентно разработване на продукти от началото до края – от идеята, през оптимизацията, до стартирането и експлоатацията. С помощта на Altair може да ползвате данни генерирани от клиенти и вашето производство, за да постигнете по-висока ефективност, по-бързо стигане до пазара и по-добро качество на вашите продукти.

Високопроизводителни изчисления (HPC) и облачни услуги (cloud)

HPC инструменти на Altair ви позволяват да организирате, визуализирате, оптимизирате и анализирате най-взискателните си работни натоварвания, като лесно мигрирате към облака и премахвате I / O затрудненията. Дългогодишните ни партньорства с доставчици на хардуерни и облачни услуги ни позволяват да поемем цялата интеграция вместо вас, така че вие и вашия екип да се концентрирате върху придвижвате на бизнеса напред.

Пускане на видеото
Пускане на видеото

Пълен набор от инструменти за въвеждане на IoT решения

Продуктите на Altair ви помагат да овладеете силата на IoT (Internet of things) решенията. С тях иновирате по-бързо и отключивате допълнителна стойност в бизнеса си. Можете да създадете Machine Learning алгоритми, да агрегирате и трансформирате бази данни, да визуализирате ключова информация в реално време и много други. Движете се бързо, скалирайте ефективно и подобрявайте бизнеса и услугите си с Altair.

Анализ на данни и изкуствен интелект (Data Science & AI)

Всички бизнеси генерират данни, но стойността им е в това как се ползват и управляват. Софтуерните продукти на Altair дават възможност да управлявате вашите данни, като предоставя на екипите силата да използват анализ на данни и изкуствен интелект (Data Science & AI), за да получат конкурентни предимства и да доведат до страхотни бизнес резултати базирани на умен анализ на данни.

Пускане на видеото

Приложения

Желаете да разгледате всички софтуерни продукти от Altair Engeneering?

Искате да ползвате софтуер за симулации, Data Science и Изкуствен интелект и HPC от Altair във вашия бинзес, но не сте сигурни от къде да започнете?

Заявете безплатна консултация където:
 • Ще разгледаме вашия производствен процес и ще потърсим къде софтуер от Altair може да добави стойност
 • Ще обсъдим кои софтуерни продукти на Altair са подходящи за вашия бизнес и ще изградим специален комплект за вас
 • Ще намерим как може да се подобри вашия производствен процес, така че да спестите време и ресурси и да повишите печалба

Събития

Компании които ползват софтуер Altair Engeneering в световен мащаб

Заявка за консултация - Altair


  Молба за партньорство

   Не успявате да откриете информацията, която
   Ви е нужна?

   Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

   Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

   Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

    Онлайн Поръчка и Поддръжка

    Заяви мостра за тест     Заяви мостра за тест