B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
3D-printer-metal-printing-industrial-setting
Новини Продукти Производители

B2N поема развитието на пазара за метално 3D принтиране в Югоизточна Европа като официален дистрибутор на Meltio

София, България и Линарес, Испания – [26.08.2021]. Meltio, производител на 3D принтери за метал по революционна технология, базирана на принципа на заваряването, обяви днес, че B2N ще играе ключова роля в дистрибуцията и поддръжката на индустриалните 3D принтери за метално 3D принтиране в Югоизточна Европа в страните България, Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Албания, Македония, Хърватска и Словения.

Meltio е пионер в разработката на решения за метално 3D принтиране на индустриални приложения с най-безопасната, чиста и достъпна суровина на пазара – метална тел.

print-head-Meltio

Laser Metal Deposition – Wire Powder (LMD-WP) е тяхната патентована технология, която предефинира конвенционалното заваряване. 3D  принтерите на Meltio са високопроизводителни и в пъти по-бързи от останалите метални 3D принтери на пазара с впечатляващата си скорост на печат – 0,8кг стоманени детайли на час.

 

 

Металните части се принтират с 99.98% плътност и могат да се интегрират като компоненти към съответната машина на момента. Хибридната система на Meltio позволява освен 3D принтиране с метална тел, да се принтира и с метални прахове.

3D принтерът М450 от Meltio е първата машина от своето поколение. M450 може да работи с титан, мека стомана, въглеродна стомана, Inconel 718, Неръждаема стомана 316L , и други.

B2N, заедно с оторизираните си търговските партньори в Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Македония, Албания, Хърватска и Словения, ще работят в тясно сътрудничество с технологични центрове, научни и изследователски центрове, представители на индустрията, производители на решения за роботизация и CNC оборудване, за да внедрят успешно Meltio в активна производствена среда.

За първи път в България, B2N ще демонстрира работата с 3D принтер Meltio М450 по време на MachTech / InnoTech, 14 – 17 септември 2021, Интерекспо център, София в зала 3/ щанд А4.

 

За B2N

B2N е официален представител и водещ дистрибутор на висококачествени 3D производствени технологии за Югоизточна Европа.

Визията на B2N е да внедри методите на адитивно производство във всяка фабрика на Балканите, за да може малки и големи бизнеси да отключат възможностите си за гъвкаво и устойчиво производство.

С 3D решенията на B2N можете да подобрите развойната си дейност, производственото си време и да намалите разходите си за изработката на отделни компоненти, инструменти и цели продукти. Портфолиото на B2N включва професионални и индустриални 3D принтери, 3D скенери, софтуер за дизайн и симулация и консумативи. Фирмата осигурява доставка, първоначално обучение и техническа поддръжка от сертифициран екип.

За Meltio

С разработката на високопроизводителни достъпни и лесни за употреба решения за метално 3D принтиране, Meltio повежда 3D технологията на следващо ниво. Мисията на фирмата е да задоволява клиенти, партньори и колеги с първенството си в разработката на достъпни системи за 3D принтиране. Със своите надеждни, сигурни и мощни 3D принтери, Meltio непрекъснато затвърждава позицията си на пазарен иноватор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест