B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
invite-mach-tech-b2n
Новини Производители Събития

B2N представя нови индустриални 3D принтери на MachTech / InnoTech, 14 – 17 септември, 2021

Уважаеми партньори, колеги и приятели,

Екипът на B2N Your 3D Partner има удоволствието да Ви покани на своя Щанд А4/Зала 3 на специализираното международно изложение за индустриалните технологии и обордуване MachTech / InnoTech в Интер Експо център, гр. София от 14 до 17 септември.

За първи път B2N ще покаже новите си индустриален клас 3D принтери, които са подходящи за изработка на функционални прототипи, резервни части, крайни продукти в малки серии, инструменти и приспособления за автоматизация и обезопасяване на производството:

 • 3D принтиране по SLS технология с полиамидни прахове с новия принтер на Formlabs – Fuse 1 и с производствената система на EOS – Formiga P110.
 • 3D принтиране по FFF технология с високоякостни и високотемпературни пластмаси с профилирания 3D принтер Minifactory Ultra, подходящ за принтиране на резервни части по-здрави и по-леки от метал
 • 3D принтиране по FFF технология с инженерни пластмаси за големи изделия – широкоформатните 3D принтери на BigRep, Omni3D, както и с ултра полимери с принтерите на INTAMSYS
 • 3D принтиране по LMD (laser metal deposition) технология с метална тел и метални прахове с 3D принтера Meltio M450.

Предпремиерно само по време на MachTech / InnoTech ще имате възможност да видите на живо и най-новата разработка от Raise3D –  Pro3 series – интелигентна и модерна производствена система, усъвършенствана за 3D принтиране на крайни продукти в кратки серии.

Утвърдените ни продуктови серии на Ultimaker и Formlabs присъстват с доказаните си производствени системи Ultimaker S5 Pro Bundle и Formlabs Form 3 в комплект с Form Wash и Form Cure.

Всеки ден на щанда на B2N ще се провеждат демонстрации по 3D сканиране със скенерите на Artec 3D, софуерни визуализации за дизайн симулация и оптимизация от Altair както и презентации на всеки от индустриалните 3D принтери с разяснения за потока на работа от екипа на B2N.

На 16.09.21г от 15.50ч16.20ч сме Ви подготвили кратка презентация в обособената семинарна зала в изложбена зала 4, по време на която ще може да се запознаете с технологията зад широкоформатните принтери на OMNI3D директно от представители на OMNI3D и със софтуерните възможности за дизайн оптимизация и симулация от Altair.

Запазете датите! Очакваме с нетърпение срещите ни по време на MachTech / InnoTech.

За онлайн регистрация тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест