B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини Продукти Производители

B2N представя официално широкоформатните FFF 3D принтери на OMNI3D по време на MachTech / InnoTech

От месец май тази година, B2N сключи партньорство за официално представителство за България и Балканите с полския производител на индустриални 3D принтери по FFF технология – OMNI3D.

OMNI3D е производител на индустриален клас 3D принтери за широкоформатно 3D принтиране на полимери и термопласти, на филаменти за промишлен 3D печат и реализира 3D проекти по задание. Сред клиентите, които вече използват решенията на OMNI3D в своето производство, намираме Whirlpool, Samsung, Volkswagen, и др.

B2N е водещ дистрибутор на решения за адитивно производство в Югоизточна Европа и предпочитан партньор за дистрибуция на Балканите. Предлагаме професионални и индустриални 3D принтери, 3D скенери, софтуер за дизайн симулация и оптимизация и материали. Разполагаме с работилница за 3D услуги по FFF, SLA, SLS технология и метално 3D принтиране. Участваме в разработки и проекти с университети и технологични центрове с цел широкото разпространение на 3D принтирането в района. Мисията ни е да направим достъпна 3D технологията до всяка фабрика на Балканите, така че малки бизнеси и големи предприятия да преминат към гъвкаво и устойчиво производство.

За първи път B2N ще представи 3D принтерите на OMNI3D по време на MachTech & InnoTech Expo 2021, който се провежда в седмицата от 14ти до 17ти септември 2021 при всички необходими ограничителни мерки за безопасност. Технологичният ръководител на OMNI3D Krzysztof Kardach ще посреща заинтересованите посетители на щанда на B2N на 16-ти и 17-ти септември, а на 16-ти септември ще представи индустриалните решения на производителя от 15.50ч в семинарната зала на изложението.

Tomasz Garniec, Търговския директор на OMNI3D коментира:

„До сега не сме имали представител в България, а страната е важен пазар за нас. В лицето на B2N намерихме доверен, открит и отдаден партньор, с който да развием приложенията на 3D принтирането в индустриалния сектор.“

Заповядайте на 16-ти септември от 15:50ч в Интерекспо център, семинарна зала да научите повече за решенията на OMNI3D от техен преставител и да видите демо машина Factory 2.0 NET на щанда на B2N в зала 3/ щанд А4.

Б2Н-team-with-OMNI3D-Factory-2.0-Net

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест