B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

BASF

BASF е една от компаниите лидери в областта на адитивното производство.  Специализираният отдел за разработка на 3D материали Forward AM инвестира в собствена изследователска лаборатория и фабрика в Емен, Холандия с цел  създаването на изключителни 3D филаменти и технологични решения за 3D печат, които намират приложение в редица индустрии. Качество, контролиран дигитален процес и прецизност в екструдирането на филаментите характеризират най-голямата селекция от материали за FFF 3D принтери и сервизни решения в света. 

Видове материали

ULTRASINT Прах (паудър)

Праховете Forward AM Ultrasint® предоставят усъвършенствани възможности както за прототипиране, така и за създаване на крайни производствени елементи. Те притежават високо качество и са проектирани да осигурят лесно използване със стандартни 3D принтери.

ULTRAFUSE FFF Пластмасови филаменти

Серията Ultrafuse FFF® предлага богат избор от пластмасови филаменти за 3D принтери, използващи технология на производството със стопяема нишка (FFF). Материалите предлагат разнообразие от свойства – лекота, стабилност на размерите, издръжливост и гъвкавост.

ULTRAFUSE 316L Метални филаменти

Иновативните метални филаменти Ultrafuse 316L®  са направени от 80% неръждаема стомана и 20% полимер, което позволява лекотата на работа със стандартните 3D принтери със стопяема нишка (FFF), за да направят 3D принтирането на детайли по-здрави от метал по-лесно, удобно и на достъпна цена.

ULTRACUR3D Фотополимери и смоли

Благодарение на задълбочените си проучвания, компанията успява да създаде серията Ultracur3D усъвършенствани фотополимерни смоли с дългосрочна UV стабилност и структурни характеристики, надминаващи в пъти традиционните фотополимери.

Направено с материалите на BASF/ FORWARD AM 3D solutions

Искате да тествате материалите?

Разгледайте продуктите на BASF

Заяви мостра за тест  Молба за партньорство

   Не успявате да откриете информацията, която
   Ви е нужна?

   Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

   Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

   Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

    Онлайн Поръчка и Поддръжка

    Заяви мостра за тест