B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
B2N team with BCN3D printer
Новини Производители

BCN3D обявява партньорство с B2N за ускорено развитие на пазара за адитивно производство в Югоизточна Европа

Барселона (Испания), 3-ти февруари, 2022 – BCN3D, водещ производител на решения за 3D принтиране и B2N, официален представител и водещ дистрибутор на висококачествени дигитални производствени технологии за Югоизточна Европа, с централен офис в София (България), обявяват днес своето партньорство да предоставят възможно най-доброто обслужване и сервиз на местен език за страните от Югоизточна Европа. С това споразумение, B2N става ексклузивен дистрибутор на хардуерните и софтуерни 3D решения на BCN3D в региона.

 

B2N е официален представител и водещ дистрибутор на висококачествени 3D производствени технологии за Югоизточна Европа. С визия да внедри методите на адитивно производство във всяка фабрика на Балканите, B2N подпомага малки и големи бизнеси да отключат възможностите си за гъвкаво и устойчиво производство.

С 3D решенията на B2N можете да подобрите развойната си дейност, производственото си време и да намалите разходите си за изработка на отделни компоненти, инструменти и на цели продукти.

 

“Избрахме да работим с продуктите на BCN3D, защото за последните две години наблюдаваме техния стабилен ръст както по отношение на иновативни технологии, така и като пазарен дял и утвърдени клиенти. Радваме се да работим с младия, мотивиран и изобретателен екип на BCN3D и заедно да достиме нови клиенти на Балканите, на които да предлагаме индивидуални решения. Аз лично намирам закономерност във всичко и това колко лесно може човек да обърка имената на BCN и B2N не е случайно, разказва с усмивка Боян Пехливанов, основател и управител на B2N.

 

 

“Радваме се, че ще си партнираме с B2N, един съюз, който ще ни помогне да машабираме търговски си инициативи в региона на Югоизточна Европа. Със завиден опит в адитивното производство, комбинирано с първокласна техническа експертиза, B2N са правилният партньор, с който ще растем в над 10 страни, каза Хавиер Мартинез Фанека, управител на BCN3D.

 

 

 

 

За B2N

B2N е представен от дистрибуторска мрежа във всяка страна в Югоизточна Европа. Всеки техен местен риселър предлага портфолио от индустриални и професионални 3D принтери, 3D скенери, софтуер и материали,  както и услуги – доставка, инсталация на място, първоначално обучение, обслужване и следгаранционен сервиз от сертифицирани техници. Част от корпоративното семейството на B2N са B2N Studio, професионална работилница за 3D производство при поискване с услуги като 3D принтиране, 3D сканиране, 3D моделиране, обратно инженерство; Additive Days, конференция за 3D принтиране, която се провежда всеки две години в София, България и B2N адакемия, обазователен център за използването на 3D технологиите.

 

За BCN3D

BCN3D е един от световните водещи производители на решения за 3D принтиране с инсталирани 3D принтери в повече от 60 страни. Сред ключовите клиенти на производителя са Nissan, BMW, NASA, Camper, Louis Vuitton, и Масачузетския университет (MIT).

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест