B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

BigRep

BigRep е немски производител на широкоформатни 3D принтери от индустриален клас за изработка на големи изделия. Работният обем на техните 3D принтери достига 1м3. В това пространство може да поместите 2 слона бебета или да го сравните с работния обем на близо 40 десктоп принтери!

С широкоформатен 3D принтер от BigRep можете да иновирате начина, по който създавате прототипи, приспособления за производство, матрици и крайни продукти – по-бързо, по-гъвкаво и преди конкуренцията.

large-scale-3D-printer-PRO-BigRep

BigRep PRO

BigRep PRO e мощен 3D принтер с работен обем от 1 m³, проектиран да ви поведе от прототип до производство. BigRep PRO е скалируемо решение за производство на крайни детайли, производствени приспособления от високоефективни инженерни полимери. Сравнен с други пазарни решения по FFF технология, PRO принтерът изработва прецизни части в реален размер по-бързо и на по-ниска производствена цена. 

BigRep STUDIO G2

BigRep STUDIO G2 ви води до следващото ниво в производството с 3D технологии. С интуитивност като на десктоп 3D принтер, но с х10 пъти по-голям работен обем,  STUDIO G2 е решение за индустриално качество, събрано в компактен размер.

BigRep-Studio-industrial-3D-printer

BigRep ONE

BigRep ONE e достъпен и оптимизиран избор в широкоформатното 3D принтиране. В режим на постоянна работа, 3D принтер ONE придава плътност на вашите дизайни в реален размер. 

Индустриални материали за 3D принтиране от BigRep

Всички филаменти в портфолиото от индустриални материали на BigRep са създадени старателно в контролирана среда, за да гарантират единни характеристики и постоянен състав. Запечатани са в условия на ниска влажност на въздуха, за да се съхранят по-дълго време и да се транспортират безопасно. Взискателният производствен процес гарантира качествените 3D принтове независимо дали принтирате днес или след известно време с избрания от вас филамент.  

BigRep предлага от филаменти с широка употреба до строго-профилирани инженерни филаменти. Попитайте консултатите в B2N за подходящите материали за вашето приложение.

Собствен софтуер за слайсване BigRep Blade

BigRep BLADE е нов стандарт в софтуерите за широкоформатно 3D принтиране. С BLADE имате по-голям контрол над параметрите на принтиране за всички 3D принтери от BigRep. С интегриран калкулатор, софтуерът отчита точно време за изработка и консумация на материал за оптимизирано планиране и производителност.  

Направено с BigRep

дистрибутора
0 +
реализирани проекта
0 +
материала за всеки проект
0 +

Искате да проверите дали 3D принтерите на BigRep са подходящи за вас?

Обадете се директно на телефон +359878797490 или ни изпратете Вашето запитване чрез формата по-долу:

Новини от BigRep в индустрията

Разгледай още от продуктите на Ultimaker

Запази консултация
  Молба за партньорство

   Не успявате да откриете информацията, която
   Ви е нужна?

   Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

   Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

   Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

    Онлайн Поръчка и Поддръжка

    Заяви мостра за тест     Заяви мостра за тест