B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Доставка и плащане

Тук ще намерите основна информация относно начините за плащане и доставка на продукти, поръчани чрез нашия онлайн магазин. Ако имате конкретни въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, можете да ни изпратите запитване на имейл: shop@b2n.bg

КАК ИЗПРАЩАМЕ ПРОДУКТИТЕ?

Начините на доставка, които предлагаме са два:
1. С куриерска фирма (валидно за всички продукти). При избор на този вид доставка, продуктите ще бъдат доставени директно до посочен от Вас адрес или до избран от Вас офис на куриерска фирма във Вашия град.

В зависимост от избрания начин на плащане, можете да изберете „СТАНДАРТНА ДОСТАВКА“ или „ДОСТАВКА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ“

2. Лична доставка от наш служител, когато поръчката е за 3Д принтери / скенери и освен доставка, и сте заявили желание да бъде извършено обучение и инсталация от наш експерт. Тази услуга се заплаща по предварително утвърден ценоразпис на Би Ту Ен ООД,

По Ваше желание, можете да вземете поръчаните от Вас продукти и от някой от нашите офиси в Пловдив или в София, само след предварително потвърде наналичност от наш служител и получено плащане по банков път.

С КУРИЕРСКА ФИРМА

Изпращаме нашите пратки предимно с ЕКОНТ.

За територията на Република България продуктите могат да бъдат изпратени чрез други куриерски фирми по Ваш избор (Speedy, DHL, TNT или др.) Ако имате клиентски номер, който желаете да използвате при пратки за Ваша сметка, можете да впишете това изискване като пояснение към Вашата поръчка.

По Ваше желание пратката може да бъдат застрахована, съгласно тарифите за застраховка на избраната куриерска фирма.

Срок за доставка и обработка на поръчките:

Πopъчки, нaпpaвeни дo 13,00 чaca в paбoтeн дeн, oбикнoвeнo ce oбpaбoтвaт и пpeдaвaт нa кypиepитe cъщия дeн. Πopъчки, нaпpaвeни cлeд 13,00 чaca или в пoчивeн дeн, oбикнoвeнo ce oбpaбoтвaт нa пъpвия cлeдвaщ paбoтeн дeн.

 • Срокът за доставка на налични продукти в страната е от 1 до 2 работни дни, в зависимост от услугите на различните куриерски фирми и избрания тип услуга.
 • Срокът за доставка на продукти, от които няма наличност към момента на
  поръчката, ще бъде допълнително потвърден чрез имейл или телефон.
 • Дocтaвкa в cъбoтa: ако желаете пратката Ви да бъде доставена в събота, моля задължително пояснете това желание в поръчката Ви.

Би Ту Ен ООД нe нocи oтгoвopнocт зa нeнaвpeмeнни дocтaвки нa пpaтки в cлyчaитe, кoгaтo в клиентската поръчка са посочени неточни или грешни данни за доставка – адрес, име, телефонен номер, или има забавяне от страна на куриерската фирма.

Цена на доставка:

Цената за доставка на продуктите с куриерска фирма се изчислява въз основа на общия транспортен обем на всички поръчани стоки, тяхното тегло и стойност при избрана услуга „Доставка с наложен платеж“, както и от допълнителни такси като приоритетен час на доставка, известяване с sms, ако такива са заявени във Вашата поръчка.
Цената за доставката на Вашата поръчка ще Ви бъде допълнително потвърдена чрез телефонно обаждане или имейл, след което ще пристъпим към изпращане на поръчката.
Ориентировъчни цени за доставка с куриерска фирма:

 • единични продукти с малък обем и размери до 2кг: 7 – 9лв (без такса наложен платеж)
 • ед. продукти със среден обем и размери / или поръчка от няколко малки
  продукта: 12-19лв (без такса наложен платеж)
 • продукти с големи размери (3Д принтери): 45-90лв с включена застраховка, без такса наложен платеж.

НАЧИНИ ЗА ДОСТАВКА С КУРИЕРСКА ФИРМА

В зависимост от поръчаните продукти и избрания метод на плащане, имате
възможността да изберете една от следните опции:

Стандартна доставка (за предварително платена поръчка):

При този вид доставка, изпращаме продуктите до посочен от Вас личен адрес или офис на куриерска фирма, като на куриера заплащате само цената за доставка, съгласно тарифата на избраната куриерската фирма.
Можете да заявите тази услуга само ако сте избрали плащане на поръчаните продукти по банков път. След като Вашето плащане бъде получено, ние ще изпратим Вашата поръчка в същия ден или най-късно на следващия работен ден.

Доставка с наложен платеж

При този вид доставка, освен стойността на транспортната услуга, Вие ще заплатите на куриера и стойността на поръчаните продукти в момента на получаване на пратката. Куриерската фирма ще Ви предостави касов бон за Πoщeнcки пapичeн пpeвoд.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

При поръчка на продукти от нашия oнлaйн мaгaзин можете да изберете следните начини на плащане:

1. Чpeз нaлoжeн плaтеж (Πoщeнcки пapичeн пpeвoд – ΠΠΠ)
При този начин на плащане, Вие ще заплатите на куриера стойността на продукта / продуктите, а той ще Ви предостави касов бон за направеното плащане.

2. По банков път
При избор на този вид плащане наш консултант ще се свърже с Вас по телефон или имейл, за да Ви потвърди наличността на избраните от Вас стоки и крайната дължима сума. Ще получите проформа – фактура за плащане на поръчката. След като получим Вашето плащане, ние ще изпратим Вашата поръчка с избрания от Вас куриер.

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест