B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Примери

Дубай създава първата 3D принтирана офис сграда

Благодарение на партньорството на Дубай и Winsun Global китайска компания за 3D технологии ще построи пърават 3D принтирана офис сграда. Winsun Global ще принтира сградата пласт по пласт, използвайки грамаден принтер, става дума за същия принтер, който използваха преди година за шест етажна жилищна сграда в Шанхай.

Oфис сградата ще покрие над 2000 декара земя и ще бъде построена само за две седмици. Офисната сграда ще е временната централа на дубайския музей на бъдещето, който беше открит по-рано тази година.
Въпреки че става дума за временна постройка, 3D принтираната офис сграда ще има изложбено пространство, малка работилница за дигитални технологии, интериорни решения и други структурни компоненти, продуцирани с помощта на 3D технологиите.
Този проект е първата инициатива на новия музей и е подкрепена от международни инвеститори и фирми. WinSun ще извършва строителния надзор на проекта и ще имплементира същата технология, която са използвали при изграждането на жилищната кооперация в Шанхай през 2014 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест