B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини

Два нови модела от Ultimaker

Радостни сме да споделим новината, че нашите партньори от Ultimaker лансираха два нови продукта на събитието Consumer Technology Association в Лас Вегас вчера (CES Las Vegas 2016). Това са Ultimaker 2+ и Ultimaker 2 Extended+ , които са базирани на популярните вече принтери от семейството на Ultimaker 2.

Джос Бъргер, изпълнителен директор на компанията, споделя относно новите машини на компанията: “Двата нови модела са резултат на безброй сътрудничества и мнения, събирани от опита на всички, които ползват нашите продукти. Двата принтера са оборудвани с решаващи подобрения следствие на коментарите на потребителите и това, което те търсят в един 3D принтер.”

 

WEB Cutout photo #3 (Ultimaker 2 Extended+ Windmill)

 

Новите Ultimaker 2+ и Ultimaker 2 Extended+ накратко:

 • Сменяеми дюзи: свободата да сменяте дюзите за секунди, което прави работата с различни материали по-лесно и по-удобно; към това прибавете и елементарна поддръжка и възможността да избирате между високо-детайлни отпечатки или високоскоростни такива.Ultimaker 2 Extended+ Detail #3
 • Оптимизирани крайни резултати: вече е по-малко вероятно да има пропуск в отпечатването на детайли благодарение на включването на по-мощен редуктор.
 • Повишено качество на повърхността: крайните резултати са впечатляващи заради подобрената охлаждаща система.

Ultimaker 2 Extended+ Detail #1

Двата нови принтера само подсилват страхотното портфолио на Ultimaker, чиято мисия винаги е била да предоставя ултимативните инструменти на специалисти, преподаватели и ръководители, за да откриват и създават по-ефективни решения. Годишният приход на Ultimaker е удвоен през 2015. 35% от продажбите идват от клиенти в Северна Америка (САЩ). През 2015 Ultimaker принтерите са припознати като важен елемент от образотелната система в няколко големи университета в САЩ. А в момента в сътрудничество с Университета в Илиноис се разработва отворен он-лайн курс (MOOC) за 3D принтиране, който се очаква да бъде лансиран през Coursera до края на 2016 г. Визията на Ultimaker е да се позиционира като най-добрият 3D настолен принтер в САЩ.

Ultimaker успешно навлиза в авиационната, автомобилната, здравната, енергийната и образователната индустрии, особено в сфери като инженерство, дизайн и производство. Ultimaker се стреми да предлага машини, които правят новите технологии и специално 3D принтирането достъпно и усвоимо от всички. Тези настолни принтери са тихи, бързи, прецизни, надеждни и лесни за употреба. Затова те се харесват както от професионалисти, така и от новаци в 3D принтирането.

От днес при нас може да поръчате новите два модела на Ultimaker тук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест