B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Примери

Удобно затъмнени

Живот без заплетени кабели

Компанията за иновативни и високотехнологични аксесоари Native Union използва Ultimaker 3 за бързото прототипиране на части и механизми при подготовката на най-новия артикул в красивоти си портфолио: Eclipse. Тяхното предложение за съвсем различен подход при организация на зареждащите USB кабели за мобилни устройства решава един от актуалните и крайно заплетени проблеми в дома или офиса сега. Тъй като Native Union се фокусира върху иновативен дизайн, с минималистична естетика и произведен от най-качествени материали, Ultimaker 3 им предоставя свободата и възможността да експериментират с форми, материали и функции, за да постигнат изключително успешен краен продукт. Eclipse e все още във фаза на до-разработване и може да бъде предварително поръчан, като по време на своята Kickstarter кампания събира изумителните 940 000$ (от поисканите първоначално 50 000$).

Какво e Eclipse и как работи

Eclipse e USB хъб, в чиято прототипна фаза е изработен от части и механизми, направени с Ultimaker 3. Функцията му е да рационализира подредбата на кабели за зареждане по много красив, елегантен и удобен начин. Находчивият дизайн позволява на потребителите да включват до три USB кабели за зареждане наведнъж. Eclipse разполага със система за управление, която предотвратява заплитането им и складира общо до 73 м. дължина кабели. Устройството може да се монтира на стена или да се постави на маса. Върви с допълнителен удължител за включване към ток. Отличителната му характеристика е, че не само съхранява USB кабели, но и ги подрежда чисто, удобно и с капацитет за много по-бързо откриване и ползване. Естетически е изключително минималистичен и красив предмет. В допълнение – устройството подсигурява максимална скорост на зареждане и деликатна светлина вечер, за да бъде открито лесно.

Тестване на продукта с 3D принтиране и Ultimaker

“Ползвахме 3D принтирането като технология, за да тестваме някои от вътрешните части и механизми”, споделят от Native Union. “Това е един чудесен начин бързо да пробваме нови идеи, да отхвърлим тези, които не работят, и да продължим с удачните такива.” Безспорно 3D принтирането ускорява значително процесът на усъвършенстване, както и спомага за взимането на някои трудни решения при проектиране. За да изградят прототипите за Eclipse, екипът ползва едновременно PLA/PVA и TPU/PLA комбинации. “Останахме изключително доволни от качеството на печата и успяхме да постигнем голяма част от необходимия детайл в рамките на модела.”

 

Eclipse може да бъде поръчан предварително на сайта на компанията: http://www.nativeunion.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест