B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
EOS metal printers B2N
Новини Производители

Стандарт за качество в индустриалното 3D принтиране – EOS – вече и в България

Дойде моментът да споделим с вас едно ново партньорство, което успяхме да реализираме веднага след конференцията ни за 3D принтиране – Аdditive Days 2020.

Фирма EOS e световен лидер в индустриалното 3D принтиране на метал и полимери и предлага интегрирани решения за адитивно производство. В момента за компанията работят над 1250 души в 15 държави  и обслужват клиенти по целия свят.

Поласкани сме, че подбраха точно нас за техен официален представител за България и срещнаха в наше лице достоен партньор.

По отношение на индустриално принтиране на метални части EOS нямат конкуренти на пазара. Благодарение на патентованата им технология за метално лазерно синтероване и широкото си портфолио от системи, материали и услуги, принтерите на EOS успяват да предоставят качество с постоянство и надеждност.

Принтирането с полимери на EOS е знаково за производството на пластмасови изделия, защото се отличава по две неща – принира без спояващи агенти и без допълнителни инструменти, което прави крайната част с по-високо качество и с по-ниска себестойност.

Трансформиращата им технология впечатлява с олекотените структури, с ниските разходите, с функционалната интеграция, индивидуализацията, както и с ускоряване на разработка и производствен цикъл.

Модулните решения на фирмата позволяват гъвкавост за нуждите на всеки клиент и могат да бъдат оптимално комбинирани, за да посрещнат спецификите на производството. Най-голямото предимство на решенията на EOS е екосистемата им. Технологичните им предложения могат да покрият всички звена от производствения процес от разработка, през тестване в малки серии, до серийно индустриално производство. Богатият избор от материали прави възможна реализацията на иновативни идеи в много различни индустрии – от медицина и авиация до автомобилна промишленост, мода и лайфстайл продукти.

Надяваме се скоро да споделим с вас и кой ще е пионерът в България, възползвал се от решенията за оптимизация на EOS.

До тогава може да се запознаете подробно с марката на https://www.eos.info/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест