B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

EOS

EOS е световен лидер в производството на индустриални 3D принтери за метал и пластмаса.

Немската компания е емблема за качество в адитивното производство заради своя висок клас иновативни системи за 3D принтиране. Основана през 1989г, EOS е пионер в областта на металния 3D печат (DMLS) и e водещ производител на високопродуктивни SLS системи за 3D принтиранe на пластмасови изделия.

Научете повече за технологията

3D принтиране с метал

Технологията DMLS, патентована за 3D принтерите на EOS, следва принципа на директното метално лазерно синтероване. Представлява една от най-модерните и надеждни технологии в света за адитивно производство на метални изделия. Използва се за серийно производство на малки до средни производствени поръчки. Характеризира се с висока прецизност и отлични механични свойства. Основните й приложения са в космонавтиката, авиацията, автомобилната индустрия, медицината.

3D принтиране на пластмасови детайли

Индустриалните системи за адитивно производство (АП) с полимери на EOS използват технологията SLS или лазерно синтероване. Оформянето на крайния продукт се извършва като лазер манипулира специална пудра от полиамид. 3D принтерите на EOS са икономични и високоефективни производствени машини на пластмасови изделия.

3D-technology-is-now

Предимства на SLS/DMLS технологията

3D принтирани детайли, получени по SLS/DMLS технология, са изотропни, изключително здрави и отговарят по параметри и свойства на стандартно излетите детайли от съответния материал. Технологията е незаменима в продуктовия дизайн заради възможността да изгражда изключително сложни геометрични форми без помоща на подпори. От производствена гледна точка, тя е предпочитана спрямо другите 3D технологии заради по-голямата си производителност и олекотени крайни детайли.

Направено с EOS

дистрибутора
0 +
реализирани проекта
0 +
материала за всеки проект
0 +
Formiga P110

3D принтер за пластмасови изделия.

Компактна система за индустриално 3D принтиране, позволяваща икономично и високопроизводително навлизане в света на адитивиното производство. FORMIGA P 110 Velocis се характеризира с изключително качество на частите, отлична производителност и ниска цена за изработка на част. Започни ефикасно 3D производство сега.
Свали техническо досие
EOS P396

Високоефективно и надеждно производствно на промишлени части и прототипи.

Тази модулна и високопродуктивна система осигурява производство на серийни компоненти, резервни части, функционални прототипи и модели директно от CAD данни.
Свали техническо досие
EOS М290

Най-компактната система за 3D принтиране на метални части.

С платформа за изграждане 250 x 250 x 325 м и 400 W лазер EOS M 290 принтира бързо и ефикасно метални детайли директно от CAD данни.
Свали техническо досие

Искате да разбрете дали SLS технологията е подходящото решение за Вас?

Обадете се директно на телефон +359878797490 или ни изпратете Вашето запитване чрез формата долу:

Приложения на EOS в индустрията

Разгледайте всички 3D принтери на EOS

Заяви мостра за тест  Заяви мостра за тест   Молба за партньорство

    Не успявате да откриете информацията, която
    Ви е нужна?

    Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

    Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

    Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

     Онлайн Поръчка и Поддръжка