B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
3D-printed-parts-b2n-studio

Защо да изберете
FDM / FFF технология
за 3D принтиране?

Приложения на FDM / FFF 3D принтирането

Бързо и евтино прототипиране

Производство на временни или постоянни заместители на резервни части

Производство на всякакви типове приспособления за монтаж, инструменти и компоненти за автоматизация на производството

Възможност за изработка на крайни продукти, заместители на метални детайли, при употребата на високотемпературни и високоякостни пластмаси или подсилени такива с композити.

Материали за FDM / FFF 3D принтиране

Стандартно 3D принтиране с универсални и инженерни пластмаси

 • В B2N Studio предлагаме изработка на модели и детайли с PLA, Tough PLA, PLA, Tough PLA, ABS, PETG, ASA, TPU, PP, CPE, PA // 3D принтирани с Ultimaker, Raise3D, BCN3D, Intamsys, Zortrax и CraftBot. Разполагаме с машинен парк от 17 3D принтера, които работят по FDM / FFF технологията с работен обем от 20 х 20 х 20 см до 50 х 50 х 60 см.

Широкоформатно
3D принтиране

Освен със стандартните PLA и ABS, работим и със специализирани инженерни пластмаси – ASA, PETG, PC, NYLON, ABS Carbon, ABS Kevlar, PA GF, от  които могат да се принтират функционални здрави и наистина големи детайли. 3D принтерът за тази услуга е OMNI3D Factory 2.0 Net с работен обем 50 x 50 x 57 см.

Високотемпературно
3D принтиране

На пазара съществуват ултра полимери, които могат да се принтират само в специални условия на контролирана температурна среда и температура на стъклен преход, за да отключат оптималните си механични свойства. В B2N Studio работим с материали, изпозлвани за електроника, авиация, ж.п индустрията и автомобилостроенето като PEI, PEEK, PPSU, PEKK, PEKK Carbon. Тези материали се принтират на miniFactory Ultra. Детайлите, получени чрез високотемпературно 3D принтиране, се предават със сертификат за качество.

3D принтиране с композитни материали

Бижутерите също много успешно се възползват от предимствата на SLS технологията за направата на леки бижута със сложни геометрични форми и добра гъвкавост, необходима, както за фината обработка на бижуто, така и за комфорта на клиентите.

3D принтиране
с композитни материали

3D принтиране с материал ONYX с опция за подсилване на детайлите с въглеродн нишки или фибростъкло // 3D принтирано с принтери марка Markforged.

Използвайте услугата ни за FDM / FFF 3D принтиране

С B2N Studio получавате завършени сложни прототипи и поръчкови производствени части в рамките на дни.

Без минимално количество за поръчка.

Срок за изработка от 1 до 3 работни дни при стандартни поръчки по FDM / FFF технология до 500гр.

Гарантираме постоянно качество на финалните продукти, защото работим с екип от доказани експерти, както и със специализирани подизпълнители за пост обработка и специфични финиши.

За високотемпературното FFF 3D принтиране с MiniFactory осигуряваме и сертификат за качество на изработения детайл по патентованата система на MiniFactory за окачествяване.

Времето на принтиране за FDM/FFF технологията се определя след като е подготвен модела за печат през Slicer-и (Cura, Simplify3D или съответно Eiger или IdeaMaker), които генерират и подпорния материал. Цената включва подготовка на файл и предаване на готов продукт, след почистване от подпорния материал.

Заявка за 3D услуга


  Молба за партньорство

   Не успявате да откриете информацията, която
   Ви е нужна?

   Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

   Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

   Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

    Онлайн Поръчка и Поддръжка

    Заяви мостра за тест     Заяви мостра за тест