B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Filamentive

Filamentive е водеща британска марка на рециклирани 3D филаменти.

Основана през 2015 г, фирмата запълва пазарна ниша за устойчиви и рециклируеми 3D филаменти, защото до този момент масово използваните филаменти за 3D печат се произвеждат от невъзобновяеми ресурси и не са биоразградими. Filamentive предлага нови природосъобразни решения, които преобразяват индустрията на 3D принтирането и допринасят за решаването на екологичните проблеми чрез използването на възобновяеми материали. Иновативният подход и отличителните продукти не само носят редица престижни награди на компанията, но и бързо я превръщат в един от водещите производители на филаменти на европейския пазар.

Устойчивост

Filamentive изцяло отговаря на изискванията за етичен и природосъобразен работен етикет. Не само филаментите са рециклирани, но и макарите са направени от рециклиран картон, както и крайните опаковки.

Премиум качество

В максимална степен филаментите за FFF/FDM 3D принтери на бранда са изградени от рециклируеми и биоразградими материали, като по този начин намаляват негативното влияние върху околната среда, без да компроментират качеството и надеждността на филамента.

Рециклиран заместник на всеки 3D филамент

Портфолиото на Filamentive се отличава с голямо разнообразие от различни видове филаменти за 3D принтери, което прави лесно откриването на подходящия вариант за вашите цели. В предлаганата продуктова гама ще откриете всичко от стандартните PLA, PETg, ABS, до специализианите ASA, PLA Matte, ePLA до Wood PLA, направен с 40% рециклирани дървесни фибри и др.

 

Иновативно екструдиране на пластмасата

Специалистите на Filamentive работят непрестанно върху иновативни технологии за екструдиране на пластмасата, за да създават нови и усъвършенствани филаменти за 3D принтери на разумна цена, без загуба на механични качества на филамента и лазерен контрол на диаметъра.

Филаменти с готова настройка за работа в Ultimaker Marketplace

Рециклиран Carbon Fibre PETg

Здрав и лек

Изделията, 3D принтирани с Carbon Fibre PETg, са естетически завършени, изключително здрави, леки, с матов черен финиш, удароустойчиви и топлоустойчиви на температура до 75-80°C.
Виж техническо досие
Wood PLA
Мирише на дърво, изглежда като дърво Бленд от 40% рециклирани дървесни влакна и 60 % рециклиран PLA, този филамент извайва изделия с реалистичен дървесен завършек, цвят и мирис
Свали техническо досие

Искате да тествате филаментите?

Разгледайте продуктите на Filamentive

Заяви мостра за тест  Молба за партньорство

   Не успявате да откриете информацията, която
   Ви е нужна?

   Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

   Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

   Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

    Онлайн Поръчка и Поддръжка

    Заяви мостра за тест