B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини

B2N с най-добрите машини за 3D принтиране

Наскоро получихме изненадващо и много приятно повдигане на самочувствието за това как ние от B2N като селектор и дистрибутор на машини и материали за 3D принтиране се справяме спрямо тенденциите в световен план. Оказа се, че сме на върха.

В класацията на 3D HUBS три от нашите машини са на първо, второ и трето място във важната категория Prosumer, а в тази за лесно и интуитивно ползване на даден продукт на първо място е също машина, предлагана от нас. След кратко разяснение каква е тази класация и защо е ценна, даваме повече подробности и за самите модели.

3D HUBS е платформата за адитивно производство с може би най-впечатляващата мрежа от локални представители из цялата планета. Стартирана през 2013 г. с мисията да свързва всички услуги за 3D принтиране по света в обща онлайн платформа с локален достъп, днес 3D HUBS предоставя на над един милиард души директна връзка с 3D технологии в радиус от 16 км от местоположението им.

И докато партньорската мрежа на 3D HUBS расте, със същите темпове се увеличават и предлганите машини за адитивно производство. В момента на пазара има над 1 000 различни модели 3D принтери и съвсем логично се зародява съмнението на кой от тях да заложи, според специфичните ни нужди.

screen-shot-2016-11-23-at-9-32-33-pm

Така 3D HUBS решава да направи мащабно проучване сред 8 624 собственици на тествани и проверени с времето 3D принтери. Резултатът от тази акция е най-изчерпателното понастоящем Ръководство за  3D принтери за 2017.

Следваните параметри, за да се подсигури правилното рамкиране на оценките, са: качество на печат, качество на изграждане, надеждност, лекота на употреба, процент на неуспех при принтирането, обслужване на клиентите,  общност, текущи разходи, софтуер и цена.

Пет са най-често търсените категории при принтерите: Prosumer – просуматор (най-подходящи за дизайнери и малки бизнеси, това са настолни принтери с напредничави характеристики за професионалисти), Plug ‘n’ Play – включи и се забавлявай (възможност за директно стартиране на печат с минимална настройка; те се считат за най-лесна за използване и се характеризира с постоянно качество на печат и страхотна поддръжка), бюджетни машини, и SLS (селективно лазерно синтероване).

Общо само 14 модели попадат във финалния списък за Top 3D принтери за 2017 г. и всеки един от тези принтери има средно по 50 задълбочени проверки в от опитни собственици на 3D принтери.

screen-shot-2016-11-23-at-10-12-04-pm  screen-shot-2016-11-23-at-10-12-22-pm screen-shot-2016-11-23-at-10-12-36-pm

Марките в каталога на B2N заемат първите три места (фанфари) в категорията Prosumer – Ultimaker 2+, Form 2 (на Formlabs) и Zortrax M200.

screen-shot-2016-11-23-at-10-14-28-pm

В категорията Plug ‘n’ Play на първо място също е марка, представлявана от нас, с нейния принтер CraftBot PLUS.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест