B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Примери

Как може да се ускори производствения процес

Представяме ви компанията Arow Global, която се специализира в производството на стъклопакети за превозни средства. Американската компания се цели към изчистен дизайн, устойчивост и добро качество в продуктите си, за да осигури комфорт и сигурност по пътя. Инженерът Джозеф Уолтерс, който отговаря за развитието на нов продуктов дизайн, търси начини да подобри и разшири производствената линия като намалява разходите за тестовия период при прототипиране.

Screen Shot 2016-07-22 at 17.22.38

Той казва: “Нашата компания търси винаги възможност да намали разходите си, но без това да е в ущърб на качеството.” Затова те се начсочват към адититивното прототипиране. “С 3D принтиране, успяваме да забързаме целия процес, защото може да направим дизайн, да принтираме и да нанесем после нужните корекции”, продължава Уолтерс. Инженерът се спира на Mark Two, като най-подходящ за Arow Global, защото този принтер бързо ще намали разходите им за прототипиране и като цяло ще повлияе положително на дизайн процеса в компанията.

Screen Shot 2016-07-22 at 17.23.18

Един от проектите, по които фирмата работи, включва изработката на алуминиев профил с гумени вложки, които още в процеса на тестване на продукта могат чрез адититивното принтиране да бъдат поставени на предвиденото им място и да бъдат адекватно изпробвани.  Всъщност с Mark Two се улеснява впоследствие и сглабянето на продуктите на поточната линия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест