B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Kimya

Kimya е дъщерната компания на базираната във Франция Armor Group – световен производител на печатни материали. Kimya специализира в разработването и производството на поръчкови 3D материали, за да достигне и помогне на индустрията във функционалното прототипиране, производството на инструменти и 3D принтирането на уникални компоненти.

Настройки за печат и оптимални резултати

Kimya разработва детайлни досиета за 3D печат на всяка ролка филамент, която предлага. Така гарантира, че всеки 3D печат ще бъде качествен. До момента 3D материалите на Kimya са интегрирани за директен 3D печат в платформите на Dynamical Tools, Intamsys, MiniFactory, Omni 3D, Raise 3D и Ultimaker.

Базови 3D материали

В тази група влизат най-широко употребяваните филаменти за дома и индустрията с цел прототипиране, продуктов или индустриален дизайн, архитектурни модели. При нас може да намерите рециклиран PLA (PLA-R), подсилен PLA (PLA-HI), PETG-S (подходящ за хранително-вкусовата промишленост и медицината при производство на бутилки и контейнери за храна).

Технически 3D материали

С технически и композитни филаменти може да принтирате удароустойчиви, UV устойчиви, пластични, термоустойчиви или годни за стерилизация продукти. Обединяващото са тази група материали е, че отговарят на технически характеристики и механични свойства, нужни за направата на крайни висококачествени детайли, за инструменти и за резервни части в сферата на електроника, автомобилостроене, потребителски и спортни стоки и др.

Ултра 3D материали

3D филаменти, които покриват всички производствени стандарти за авиация, космонавтика, жп и автомобилостроене. Може да избирате между високотемпературни, огнеупорни, устойчиви на корозия, специализирани материали.

Направено с материалите на Kimya

Искате да тествате филаментите на Kimya?

Разгледайте продуктите на Kimyа

Заяви мостра за тест  Молба за партньорство

   Не успявате да откриете информацията, която
   Ви е нужна?

   Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

   Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

   Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

    Онлайн Поръчка и Поддръжка

    Заяви мостра за тест