B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини

LampiON

Щастливи сме да ви поканим да вземете участие в конкурс за изработването на дизайн за лампион, който ще бъде принтиран чрез новата 3D технология SHS на 3D принтера Blueprinter M2.

Конкурсът се осъществява в сътрудничество с нашите приятели и колеги от SmartFabLab – първата отворена работилница за дигитално производство, част от глобалната FabLab мрежа. А общата ни цел е да предизвикаме участниците да мислят за лампата като обект, който създава атмосфера. LampiOn е чудесна възможност за всички любители или любопитни към 3D принтирането да изследват неговите възможности, като пресъздадат идеите си във функционални и дизайнерски лампиони.

FLAYER1

Конкурсът е отворен за всички и ще протече в два етапа. Първият е свързан с идеята, а вторият с производството на селектираните проекти. Единственото условие е умението за триизмерно компютърно моделиране и владеенето на съответната програма. Задължение на участниците в конкурса е сами да моделират дизайна, а организаторите ще съдействат за неговото прототипиране.

Ако вашият модел мине на втори етап, ще участва в изложба, в благотоворителен търг и ще може да вземете един модел и у вас.

Подаването на проекти е до 20:00 ч. на 30.06.2015 г., а обявяването на финалистите ще се случи на 07.07.2015 г. Всички документи и подробности около конкурса са качени тук. Новини може да следите на Facebook страницата на събитието.

Започвайте да скицирате идеи и ще очакваме участието ви. Междувременно сме на разположение да отговаряме на въпроси на официалния e-mail: lampion@b2n.bg и на Facebook страницата на конкурса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест