B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
щанд b2n маштех
Новини Производители Събития

MachTech 2018: Кафе, принтиране и още нещо

Миналата седмица за четвърта поредна година бяхме част от индустриалното изложение MachTech & InnoTech в Интер Експо Център, където имахме възможността да ви покажем едни от най-добрите индустриални решения от света на материалодобавъчното производство  и да се запознаем на живо с тези от вас, които ни посетиха на място.

Още в самото начало искаме да споменем нашите приятели от WallStack, с чиято модулна система успяхме да изградим един както много различен и интересен, така и много функционален щанд. WallStack наистина са система за стени от ново поколение, както и сами споделят в сайта си. Разгъват се и се сглабят изключително лесно и бързо – и най-вече без нуждата от допълнителни инструменти.

Другите наши приятели, на които искаме да изкажем безкрайна благодарност за горещото кафе и божествения му аромат, са Kolichka Bar. Без тях нито сутрините, нито следобедите ни щяха да са толкова живи и усмихнати, а и доста от вашите според скромните ни наблюдения. 🙂

3д услуги и кафе

На изложението успяхме да ви представим нашите най-добри машини, сред които Ultimaker 3, Form 2, Mark X7, Artec Spider. Всички брандове, които представляваме, споделят нашата мисия за предлагане на достъпни и надеждни професионални 3D принтери и 3D скенери в България и на Балканите.

За нас винаги е важно да разберем нуждите на клиентите си, да обсъдим с вас предизвикателствата, стоящи на пътя ви, и да помогнем да достигнете най-бързо и лесно до решението им.

Ние вярваме, че връзката с клиентите не се ограничава до “стоварването” на кашон с машина пред вратата, затова предлагаме поддръжка на машините ни тук, в България, и сме винаги насреща в случай, че изпитвате затруднения или имате нужда от нови идеи.

3д принтер изложение

Ultimaker също споделят тази идеология. Те разработват пълната екосистема за 3D принтиране: професионален клас машини, разнообразни индустриални материали, изключително добър отворен софтуер за подготовка на модели, както и такъв за споделена между няколко потребителя работа с един или повече принтери.

Form2 3д принтери

Formlabs са известни още от самото стартиране на фирмата, когато създават своя Kickstarter кампания, с която вместо таргетираните няколкостотин хиляди долара, те печелят над 3 милиона. Впечатляваща при тях е напълно автоматизираната принт ферма, а наесен очакваме да излезе и най-новият им принтер със SLS технология – Fuse 1.

mark x7 na machtech

Markforged пък са единствената фирма на пазара, която предлага достъпно индустриално адитивно производство с всички видове материали: пластмаси, композити, метал. Тяхната технология за принтиране с един основен и един армиращ материал и досега няма аналог в целия свят.

artec

По време на изложението направихме за вас и няколко демонстрации на 3D сканиране – именно те привлякоха най-силно вниманието ви. Сканирахме с 3D скенер на Artec, които скоро също така обявиха излизането на най-новия си продукт: 3D скенер за големи обекти.

материали филаменти

Ако пък имате желание да се запознаете по-отблизо с принтирането на големи обекти, една от най-подходящите марки за това са немската фирма BigRep – производители на принтери като BigRep One и BigRep Studio.

Като лектор на Sofia Industrial 3D Printing forum, който също беше част от InnoTech & MachTech тази година, нашият управител Боян Пехливанов сподели всичко това с публиката и още интересни факти. Тази част от презентацията му, която впечатли най-много и самите организатори, беше именно създаването на принт ферми, в които един голям принтер се замества с много малки с цел подобрение на скоростта и надеждността на системата, както и 3D принтирането с водорасли, което разработват холандските дизайнери Кларенбеек и Дос.

Радваме се, че и тази година бяхме част от най-посещаваното индустриално събитие в България, и че имахме възможността да се срещнем с вас! Ако имате допълнителни въпроси или искате да закупите машина за вас или вашата компания, не се колебайте да ни пишете. Ние сме насреща.

b2n лого

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест