B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Индустрии Новини Полезно Продукти Производители Събития

На изложение – MachTech & Innotech, 13 – 16 септември 20022, Интер Експо Център

Септември е тук, а с него идва и дългоочакваното специализирано международно изложение за индустриални технологии и оборудване MachTech / InnoTech. С удоволствие Ви каним да ни посетите в Интер Експо център, гр. София от 13 до 16 септември 2022г. Ще ни намерите на същата локация като миналата година – шанд А4/зала 3.

Предлагаме на Вашето внимание най-висок клас професионални машини за 3D принтиране на резервни части и крайни продукти от инженерни пластмаси, високотемпературни и високоякостни полимери като PEEK и ULTEM, и от метали като неръждаема стомана, калена стомана, мека стомана, инконел и др. Предлагаме скенери и софтуери за обратен инженеринг, измервания и качествен контрол с цветни карти.

 

 

 

Решенията ни допринасят за ефективно дигитализиране на производството, по-бърза разработка на нови линии продукти, съкращаване на време и производствени разходи, намаляване на брак и водят до независимост от веригата за доставки.

Новостите, които ще откриете при нас през 13-16 септември:

Марките, които отново присъстват на нашия щанд, са водещите производители на професионални и индустриални решения за 3D производство: EOS, MiniFactory, Meltio, Formlabs, Markforged, Raise3D, Ultimaker и лидерът в сканиращата технология – Artec 3D.

Акцент тази година са две различни технологии за 3D производство – прахово синтероване и метално 3D принтиране,

споделя Даниел Христев, мениждър Продажби, B2N Trade

Метално 3D принтиране

Директно метално 3D производство чрез наваряване

Металното принтиране чрез наваряване е революционна технология, защото е много бързо и много евтино. Представител на тази технология е принтерът на фирма Meltio – M450. Производителят вече предлага и обогатена гама метални филаменти за своите машини, които включват никел 625, инвар, инструментална стомана H11 и други.

Метално 3D принтиране с FDM 3D принтер

Дори за собствениците на FDM 3D принтери вече можем да предложим и вариант за метално 3D принтиране с Ultimaker Metal Expansion Kit. Въпреки че процесът е бавен и сложен, възможността да изработвате метални детайли на обикновен FDM принтер предоставя пълен асортимент материали и заработки, нужни на едно малко производство.

Дългогодишният ни партньор Formlabs продължава да води своята категория с непрекъснати иновации при SLA и SLS технологиите, които ще ви демонстрираме по време на изложението.

 

Иновации при SLS (прахово синтероване) и SLA технологиите

С лансирането на SLS принтер миналата година, Formlabs разработиха гама SLS прахове, които да допълват улеснената работа с принтера. Последните разработки на пазара са прахообразен полиамид, примесен с фибро стъкло или с карбон, за които ще ви разкажем повече по време на MachTech / InnoTech.

3d-printirani-detaili-sls-technologia

Линията SLA фотополимери също се обогатява. Най-новото от Formblabs включва нова категория полиоретан, който е изключително здрав, а детайлите, принтирани от него, са неразличими от отлетите.

 

 

На 13.09 от 11:10ч до 11:40ч ще проведем продуктов семинар на тема MiniFactory Ultra 3D printer, Finland. Гост лектор ще бъде Илиян Иванов, Мениджър Продажби за Югоизточна Европа на MiniFactory. Семинарът ще се проведе в зала семинарна.

minifactory-3d-printer

 

Регистрирайте се онлайн за изложението тук.

Очакваме ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест