B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини

Нов модел от Sharebot

Sharebot, младата италианска компания с обещаващо бъдеще и наклонност да се заиграва с всякакви възможни 3D принт технологии в момента, се подготвя да смая света отново – този път с изобретението Andromeda, нов SLA 3D принтер с великолепно мащабен обем от 25 х 25 х 25 cм. B2N предлагаме засега тяхната най-голяма машина – Sharebot XXL, но определено сме нетърпеливи да видим Andromeda в действие.

3D принтерът дефилира успешно на някои от най-големите световни есенни изложения и се цели да покрие изискванията на клиенти за висока скорост на печата на по-големи обекти с по-фина резолюция на по-ниска цена.

Screen Shot 2015-11-20 at 5.06.30 PM

Заради щедрия си размер, Andromeda може да се ползва при дизайн на бижута, производството на стоматологични изделия и направата на функциониращи механични части с голяма устойчивост и плътност, благодарение на смола, подобна на ABS.

Shаrеbоt се развиват изключително амбициозно, като наскоро обявиха и откриването на първи самостоятелен шоурум и 3D принт лаборатория за следващата година по това време в красива Флоренция.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест