B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Без категория

Пакет за обновяване на Ultimaker 2

ULTIMAKER и B2N представят ПАКЕТА ЗА ОБНОВЯВАНЕ на иновативните 3D принтери ULTIMAKER 2 и ULTIMAKER 2 EXTENDED

3D принтерите са подходящи за подобряване на дизайна на продукта в ранна фаза, когато промените все още са по-икономични, рационализиране на производството и дори за изграждането на изцяло нови бизнес модели. Тази технология отключва реализирането на иновации и идеи, които преди това са били твърде трудни или скъпи за производство. Те работят с първокласна точност и много трайни материали, а богатата гама от цветове и материали допринасят за поразителен реализъм. Чрез 3D принтерите ни множество фирми спестяват време и разходи, като същевременно разширяват границите на иновациите, оптимизират операциите и ускоряват времето за пускане на пазара на продуктите.

Един от лидерите на 3D пазара, които представлява компанията B2N е холандският иноватор в индустрията – Ultimaker. Той е създаден през 2011 г. от  Martijn Elserman, Erik de Bruijn, and Siert Wijnia. Ultimaker е насочен към иноватори, инженери и артисти, които искат да експериментират. Препоръчван е и за малки бизнеси, които се нуждаят от един принтер, който да може да се настройва според техните нужди.

Днес 09.03.2016 г. компанята представя пакета за обновяване, който е създаден с помощта на онлайн общността на Ultimaker. Пакетът позволява освежаване на предходния модел с последна версия с цел подобряване на качеството на принтиране и достигане до перфектни крайни резултати.

Какви са промените в иновативната технология?

 • Захранващият механизъм е променен и смяната на филаменти е значително по-лесна за потребителите;
 • Сменяеми дюзи за по-добър контрол;
 • Въздушният поток е оптимизиран за по-гладко принтиране.

Един от създателите на Ultimaker споделя, че „Ние не просто представяме нови характеристики, които носят стойност,  ние се вслушваме в нуждите и желанията на нашите клиенти. Чрез обявяването на пакета, ние даваме възможност на хората, които вече притежават Ultimaker 2 да се възползват от последните тенденции. ”

Вижте продукта тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест