B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини

Първи Mcor IRIS принтер в България

 

Вече сме горди собственици на 3D принтер Mcor IRIS. IRIS може да принтира модели с повече от един милион различни цвята едновременно и да запази яркостта и спецификата на всеки един от тях както е заложен в оригиналния цифров файл. За изходен материал на принтиране служат стандартни бели листа хартия А4, което прави Mcor IRIS лидер в постигането на най-добри резултати при най-ниски цени.

5205059_orig

Производителят на принтера са едни от иноваторите в индустрията на 3D принтиране Mcor Technologies. Създаденият от компанията 3D принтер е единственият в света, който използва световния стандарт за управление на цветове – ICC и постига цветовете заложени във фотография, илюстрация или скан. Използваната технология за принтиране е SDL (селективно отлагане и ламиниране на материал), а крайният резултат от наслагването на хартия при процеса на 3D принтиране прилича на дървен материал.

Iris06

Изпълнителният директор и съосновател на Mcor Technologies обяснява успеха така: “Амбицията ни е да надминем очакванията на хората, които изпробват нашите цветни модели и да ги накараме да видят добавената стойност на цвета. Ние ще продължим да сме лидер в индустрията, въвеждайки иновации и създавайки нови възможности за 3D принтиране в цвят. Това е най-мощният и информативен начин да се представят 3D принтирани модели пред света.”

B2N са единствен представител на Мcor IRIS за България, Сърбия и Македония.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест