B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Събития Новини

Покана за MachTech & InnoTech 2018

През последните години в края на март или началото на април неотменно можете да ни откриете на MachTech & InnoTech в Интер Експо Център, където представяме най-доброто от света на 3D технологиите. 2018-та не е по-различна и отново ще ви посрещнем там, за да обменим опит, да споделим познания и да ви зарадваме с отстъпки по цялата ни продуктова гама.

Малко от това какво сме ви подготвили този път ще разкрием тук*, а за да видите останалите изненади – заповядайте в зала 4, щанд C8 между 26-ти и 29-и март.

Щанд на B2N на изложението
Можете да ни откриете в зала 4, щанд C8, точно срещу семинарната зала. За да стигнете до нас от главния вход завийте надясно след гише Информация и продължете само направо до края на залата.

С течение на времето забелязахме, че където и да отидем, винаги проявявате огромен интерес към демонстрациите на 3D сканиране. Затова тази година в рамките на MachTech & InnoTech сме ви подготвили не една или две, а цели осем такива: всеки ден в 11:00 преди обяд и в 15:00 часа следобяд ще демонстрираме изключителните способности на индустриалния 3D скенер Artec Spider, чиято точност от до 50 микрона позволява използването му за разнообразни приложения: обратно инженерство (reverse engineering), контрол на качеството, бързо прототипиране и други.

Във вторник, 27-ми, ще направим демонстрация и на solidThinking Click2Cast – софтуер, с който можете да симулирате процесите на леене в 5 бързи стъпки. На 28-ми, сряда, ще ви покажем и възможностите на solidThinking Inspire – софтуер за генеративен дизайн и оптимизация, с който бързо и лесно можете да проектирате, анализирате и подобрявате продукти както за традиционно, така и за адитивно производство.

Не забравяйте да посетите и форума за индустриално 3D принтиране, който ще се проведе в семинарната зала точно срещу нашия щанд – обещаваме да ви разкажем полезни истории и новини от световния пазар и у нас.

За да разберете за намаленията на всички наши продукти – 3D принтери, 3D скенери, филаменти, смоли и софтуер, се отбийте на щанда ни и попитайте нашите специалисти – те с удоволствие ще дадат отговор на всеки ваш въпрос.

3D принтер Mark X7 в производствена среда
Mark X7 предоставя възможност за ненадминати прецизност и качество чрез постоянна лазерна инспекция по време на принтиране и е подходящ както за офиса, така и за производството.

Специално внимание ще обърнем на индустриалния 3D принтер Mark X7, който позволява постигането на безкомпромисни здравина, прецизност и изящество на изделията. Mark X7 е част от продуктовата гама на американската фирма MarkForged. Тяхната иновативна технология за наслагване на непрекъснати влакна от карбон, кевлар и фибростъкло дава възможност за принтиране на части, които са по-здрави от алуминий и са до 40% по-леки. По време на изложението ще ви направим предложение, което не можете да откажете – да се сдобиете с Mark X7 на много по-ниска, промоционална цена, и да осигурите за вас и вашия бизнес безпроблемна изработка на високоякостни и прецизни крайни изделия.

В случай, че искате да дигитализирате и модернизирате производството си, но не знаете как и къде биха паснали най-добре 3D технологиите, или просто искате да поговорим, то не се колебайте да се свържете с нас, за да уговорим среща по време на събитието. На нея можем да обсъдим процесите на работа във вашата фирма и възможностите за оптимизация на време и разходи чрез въвеждането на нашите цялостни производствени решения.

Ще се видим в зала 4, щанд C8!

* Можете да изтеглите програмата, комбинирана с карта на залата, оттук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест