B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини

Стоп кадър анимация и 3D технологии

  gallery_img_l03

TRANSFORMING е впечатляваща, детайлна и красива стоп кадър анимация с 3D принтиран маникюр. Хрумването идва от Япония и е дело на режисьора Mizuki Kawano и продуцента Yuna Takayama (Taiyokikaku Co., Ltd.). “Представете си, ако вашите нокти оживеят. Цветовете се менят, докато ръцете се движат. Оформят се идеи. А нашето изкуство се трансформира по тях. Насладете се на един чуден свят, който не сте виждали никога преди.”

gallery_img_l12

Компютърните графици проектират анимацията по дизайн на маникюриста Hatsuki Furutani. След това обработват неговите идеи във файлове за 3D принтиране на пълнoцветната машина ProJet 660 Pro, която прави птици, риби и други елементи по подобие на оригами в стотици варианти.

gallery_img_l02gallery_img_l08
За крайния резултат са произведени 521 нокети, а най-тънката част от тях е само 0.56 мм. Готовият за заснемане цветен маникюр се слага върху ръката на актриса, за да се възпроизведе в стоп кадър анимация. Интересното е, че за монтажа на филмчето не са използвани никакви компютърни графики. Тук може да го видите в пълния му вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест