B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини Събития

ТРИ НЕПРЕМЕННИ СЪБИТИЯ ЗА 2017

 

Все още сме в началото на тази година и правим планове за вдъхновяващи и зареждащи ни събития, посветени на адитивното производство, за срещи с нови партньори и проучване на най-вълнуващите изобретения в сектора. Ето кои три изложения не бихме пропуснали:

RAPID + TCT | 8-11 май, 2017 | David L. Lawrence Convention Center | Питсбърг, САЩ

Поради своята внушителна история, простираща се 25 години назад, RAPID има репутация на най-влиятелното събитие в 3D принтирането. Хиляди производители, най-иновативните решения и конкурентни идеи. Събитието е насочено както към производители, така и към потребители. Освен огромните и добре разпределени изложбени пространства, организаторите имат специална конферентна част с лекции и модул, фокусиран върху иновации за сектор медицина.

 

TCT Show | 26 – 28 септември, 2017 | Бирмингам, Великобритания

TCT е чудесно измислено събитие с изключително интересна, богата и разнообразна програма, подредена в следните модули: изложбено пространство за тестване на иновативни идеи, свързани с 3D принтирането; основна зала с ежедневни участия от лектори-водещи в своята област експерти; обучителни курсове за начинаещи в адитивното производство; софтуерни нововъведения; зона за start-ups; и награди.

Formnext | 14 – 17 ноември 2017 | Франкфурт, Германия

Това мащабно събитие амбициозно събира над 300 изложители и 15 000 посетители с международен профил. Акцент е конференцията, посветена на следващото поколение технологии за адитивно производство. Може да очаквате близка среща с най-иновативните компании, които разработват индустриални инструменти, продукционни решения, продуктов дизайн, менажиране на качеството на материали и компоненти. Не на последно място, събитието е повод за контакти, които ще ви помогнат да реализирате идеи за продукти по по-ефективни начини. Любопитно: Formnext има и свое списание, което препоръчваме като вдъхновяващ старт за запознаване с цялото богато съдържание на събитието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест