B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини Събития

WASTED

 

Днес ще ви разкажем за една страхотна инициатива, която ще се случи в началото на следващия месец в Амстердам. Събитието е организирано от WASTED – лаборатория за ъпсайклинг на изхвърлена пластмаса.

Интересното тук е силно застъпеното участие на 3D технологиите като начин за пре-употреба на материалите – като правене на столове на място или пръстени. Самите организатори целят да покажат по интерактивен и забавен начин важността на преработката на боклука и измислят ангажираща програма за целта.

IMG_6242

Сред основните участници са архитектите от DUS, които са по-известни с техния мащабен проект за къща на канала, изцяло изградена от 3D принтирани елементи, както и The Perpetual Plastic Project , които измислят интересни аксесоари от преработен пластмасов боклук.

Това ще е първо издание за WASTED и то стартира в северната част на Амстердам. В програмата му ще има работилници за събиране на пластмасови отпадъци от каналите и тяхното превръщане в столове или пръстени посредством 3D машините на място. Екипът на WASTED ще покаже и лабораторията си, където строи пластмасови тухли от боклуци. Предвидени са и кратки филмчета по темата с новите технологии в улеснение на ъпсайклинга, както и добра храна, музика и забава.

Ако сте в Амстердам на 10 юли, ни пратете непременно снимка.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест