B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини

Ultimaker 3  e вече при нас

B2N – официален представител на Ultimaker за България и региона представи на 18 октомври в София Ultimaker 3 – първият в индустрията десктоп принтер, който превръща професионалното 3D принтиране в достъпно.

img_5463

Събитието бе придружено от кратки презентации на екипа на B2N и нагледно показване на възможностите на новия 3D принтер.

img_5407

Ultimaker 3 позволява геометрична свобода в дизайна благодарение на възможността за отпечатване на сложни геометрични фигури с промишлен клас материали. Интегрираните в машината хардуер, софтуер и настройките за материала на пълнителите подсигуряват ефективен работен процес и оптимални резултати при печат. Професионалното и надеждно 3D принтиране сега е достъпно за повече потребители:

img_5418

– Отпечатването на неограничен брой геометрични опции – благодарение на новата система за двойна екструзия, която дава свобода за по-сложни изходни резултати. Принтерът е в състояние да доставя по-широка гама от модели, изработени с промишлен клас материали (включително разтворими такива). Въздействието: потребителите могат да мислят по различен и по-мащабен начин относно своите проекти. Имат свободата да изграждат всякакви по сложност модели.

– Непрекъсната работа и максимална производителност благодарение на Print Core, който съпоставя и напасва материалите. Потребителите могат лесно да подменят Print Cores, които са оптимизирани за нуждите на Ultimaker, и така да осигурят повторяема продукция с високо качество. Въздействието: различни потребители вече имат неограничен достъп и могат лесно да сменят Print Cores за всяко приложение.

– Лесен за употреба принтер заради подобрената и по-голяма автоматизация, която премахва налучкването още при подготовката за отпечатване и осигурява последователно съвършен модел всеки път. Например, Ultimaker 3 притежава система за интелигентно засичане на материала чрез технологията NFC, която наглася принтера към възможно най-добрите настройки за конкретния материал, включително активно изравняване на леглото/основата. Вход за USB, Ethernet и Wi-Fi само в улеснение на потребителя и неговия ефективен работен процес. Въздействието: Всеки, независимо от ролята си в предприятието, може да се възползва от 3D принтирането като технология.

img_5234

фотография: Михаил Новаков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест