B2N ви представя водещето име в индустрията

Ultimaker S3

Новият 3D принтер Ultimaker S3 осигурява висококачествено изпълнение на готови детайли и продукти лесно и ефективно – директно на Вашето бюро. Принтерът работи с най-новата технология на Ultimaker, много лесна за използване, но едновременно с това изключително мощна, предлагайки най-рентабилния начин за стартиращи и отворени към иновации бизнеси да възприемат и внедрят 3D принтирането в работния процес.

Семейството на Ultimaker

Гъвкав,  с поглед в бъдещето, Ultimaker е готов да превърне вашата творческа концепция в реалност, той гарантира точни, последователни резултати – съобразени с вашите нужди. Насладете се на безпроблемен 3D печат – където хардуер, софтуер и материали работят в перфектна хармония.

Ultimaker S5

Ultimaker S5 е лесен за употреба десктоп 3D принтер с голям работен обем, който доставя точни детайли с индустриално качество всеки път. С проста настройка, дълга непрекъсната работа и надеждна двойна екструзия, Ultimaker S5 е отговорът на Вашата нужда за професионално 3D принтиране.

Ultimaker 2+

Гениалната печатаща глава, прецизно и безшумно очертава вашето творение с точност до 20 микрона. Това означава, че линиите на отделните слоеве са едва доловими и създадените обекти са с гладко покритие. Със своята нагряваща се платформа за печат и високо ефективни охладители, Ultimaker 2+ преодолява без усилие всяко едно изпитание на геометрията.

Материали

От каквото и да имате нужда, ние разполагаме с разнообразие от цветове и  различни по състав материали.
Така че да разполагате, с точният за вашия модел филамент.

Софтуер Cura

Cura подготвя модела ви за 3D печат. За начинаещи, е лесно да получите добри резултати с готовите профили за работа. За експертите, има над 200 настройки, за да се адаптират към нуждите ви. Като софтуер с отворен код, нашата общност помага да се обогати дори повече.

Аксесоари

Създадени, да направят доброто, дори още по-добро,
изберете добавка и обогатете своето 3D преживяване.

Ultimaker 3

Вече може да създавате сложни детайли с лекота. Ultimaker 3 дава нови възможности в света на 3D принтирането. Визуализирайте вашите идеи без да правите компромис с качеството и прецизността.

Ultimaker 2 Extended+

 По-голям във всяко едно отношение, Ultimaker 2 Extended+ ви дава цялото пространство, от което имате нужда, за да отпечатате по-големи и по-сложни обекти. Със своята смайваща скорост, надеждност и точност от 20 микрона, всеки модел ще отговори на вашите изисквания и очаквания.

От диференциални предавателни системи до многокомпонентни роботи, отпечатването на сложни прототипи е лесно с всепризнатите принтери на Ultimaker.

За всички изучаващи технически дисциплини в университетите, способността да видят идеите си материализирани в реалния живот е безцененна.

С толкова много свобода при създаването на форми, хората сътворяват реални обекти по начини, които не бяха възможни досега.

Понякога малките неща са това, което прави най-силно впечатление3D принтирането вдъхва живот на най-фините детайли без усилие.

Ultimaker във всеки офис и производство

Производство без прекъсване в Хайнекен

С над 150 пивоварни по света, Хайнекен е един от най-големите производители на бира. Една пивоварна в Севиля, Испания, произвежда известни марки като Cruzcampo, Desperados, Heineken и Amstel. Бирата се произвежда, пакетира и изпраща в Испания и отвъд. Мениджър по пакетирането, Хуан Падия Гонзалез имплементира 3D принтирането, за да увеличи производителността и ефективността на севилската пивоварна.

3D принтиране в образованието за по-вдъхновяващо обучение