B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини

Уникален по размери 3D принтер вече в България

Дойде моментът да споделим с вас едно ново партньорство, което успяхме да реализираме в края на лятото. Германската фирма BIG REP е разработила принтер, чиято работна камера е най-голямата, с която сме работили досега 1 м х 1 м х 1 м. Освен, че сме безкрайно ентусиазирани от възможностите на машината, сме и щастливи да работим с техния готин екип, който ни посрещна в Берлин през юли. Заедно дори успяхме да направим първа инсталация на 500 килограмовата машина и в България. Тя е и единствената на Балканите.

Big Rep е най-добре разработеният голямо-форматен 3D принтер в момента в света. Затова е разбираемо и вълнението ни от факта, че сме в сътрудничество със създателите му в Берлин и дори успяхме да инсталираме първата такава машина в България, която засега е и единствена подобна на Балканите.

2016-08-30-13-18-55

Отличеният с международни награди Big Rep (последната, от която German Design award 2016) е в услуга на индустриалните дизайнери и експериментите им с техните по-големи идеи. Основната функция на машината е да превърне 3D принтирането на голямо-форматни модели в лесно и приятно начинание. Към това добавяме и впечатляващо ускорен процес на производство.

screen-shot-2016-09-17-at-10-25-57-am

Неговата отворена конструкция и удачно приложени детайли, допринасят за усещането на BigRep ONE v3 като красив и функционален модул в производството. Ролята на машината варира, но винаги е обвързана с безкомпромисно и високо качество на краен продукт, готов за тестване – от бързо прототипиране и инженерство, през развойна дейност до изкуство, дизайн и архитектура. Другото голямо предимство на Big Rep е опцията да се приложат довършителни процеси върху продукта като шлайфане и изглаждане, нанасяне на допълнителни слоеве, пресоване и взимане на отливка.

screen-shot-2016-09-17-at-10-26-10-am

Новите и по-мощни възможности, които ни предоставя тази машина, със сигурност ще се отразят и на бъдещите ни проекти – очаквайте още новини покрай Big Rep скоро.

https://bigrep.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест