B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Примери

Направи си сам

Запознайте се с екипа зад UAU Project – Милош и Жустина, двама млади дизайнери от Варшава, които комбинират 3D технологии и естествени материали, за да създават екологично чисти предмети. Техните идеи са естетически привлекателни, лесни за отпечатване и сглобяване, както и на много достъпна цена. Техните продукти могат да бъдат свалени и закупени през платформата-магазин за 3D принтиран дизайн Cults.

1_large

Може би най-големият хит сред идеите на двамата поляци е серията им Cork Pals. В нея ненужната коркова тапа става симпатичен герой с 3D принтирана глава и опашка.

IMG_1281-2-e1421072682261 IMG_9680-e1421072713730

Последно лансираната им линия от предмети се нарича Self Made Furniture – Направи-си-сам мебели. Добрата идея е първо въплътена в самостоятелно стояща лампа – SMF.01. Моделът за 3D печат струва само $ 6.53 и в него влизат винтовете, абажура и поставка за него. За пълен комплект единствено трябва да добавите 8 дървени крака, фасунга и крушка, които със сигурност няма да са много по-скъпи от горната сума. Сглобяването на лампата може да се превърне в личен забавен проект за уикенда. UAU Project обещават да разширят гамата от предмети в тази серия съвсем скоро.

3D-printable-smf.01-lamp-from-uau-project-cults SMF01_sq_4_large 3D-printable-smf-lamp-from-uau-project-on-cults

 

 

Викинг е на етап прототип, но лейката впечатлява с форма и начин на производство. Кой знае, може скоро да я видим сред файловете им за сваляне и отпечатване.

v_3

v_2

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест