B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.
Новини

Запознай се с екипа: Яна Иванова

Рубриката „Запознай се с екипа“ продължава да представя хората в Б2Н и тази седмица е ред на Яна Иванова, която е един от новите ни колеги. Тя е на 24 години и е завършила бакалавър реклама и маркетинг и магистър бизнес и мениджмънт. 

Откога работиш в Б2Н? Как разбра за компанията и как попадна в екипа й? Всъщност в Б2Н работя от началото на годината, но ми се струва доста повече. : Кандидатствах по обява и всичко стана доста бързо. 

Каква е ролята ти в Б2Н? Разкажи ни как минава един типичен ден в офиса?

Ролята ми в Б2Н е Eксперт бизнес развитие. Накратко казано свързвам клиентите със Сами и Боян, които са капицитетите в индустрията. А по-подробно, се грижа за развитието и популяризирането на дейността и генерирането на нови клиенти и проекти. Денят в компанията е изключително динамичен. Започвам с планираните срещи и планиране на новите проекти. Отговарям на запитванията от клиенти. Грижа се за отношенията с чуждестранните ни партньори и синхронизирам нашите маркетинг активности с техните. Нужна е ежедневна комуникация, за да постигнем зададените цели. Отговарям за информираността на досегашните ни клиенти с полезни статии и тенденции, свързани с тяхната сфера на дейност и 3Д технологиите. Поддържам отношенията ни с организации, които се стремят да образоват аудиторията относно новите технологии и 3д принтирането като цяло. И всичко това се случва докато влизат различни хора с иновативни проекти, благодарение на които генерираме нови идеи за бизнеса.  

Кое те привлече към темата за 3D принтирането и кое те подтикна да се развиваш в тази сфера?
Няколко дни след интервюто разказах на дядо ми за фирмата и започнах да обяснявам какво е 3Д принтиране (с мисълта, че това е нещо ново, което той дори не може да си представи). Оказа се обаче, че той е доста добре запознат, тъй като дълго време е живял в чужбина и даже се е възползвал от 3Д технологиите за различни проекти (малко съм го подценила). След разговора с него ми стана доста интересно как иновативната технология е впечатлила 2 доста различни поколения.
Какво искаш да постигнеш до края на тази година в професионално отношение?
Да развием партньорствата на компанията в Източна Европа. Да запознаем медицинската индустрия с възможностите на 3Д принтирането в тяхната сфера. Тъй като доста международни компании са избрали България за позициониране на техните производства, нямам търпение да представим най-новото си попълнение в продуктовото си портфолио Mark Two, продукт на американската компания Markforged. Mark Two принтира с различни нишки от карбон, кевлар и фибростъкло и благодарение на тях принтирания детайл е с изключителна здравина. Доста яко, нали? Принтерът е изключително  иновативен и в същото време достъпен за пазара.
Кой продукт / софтуер / принтер нямаш търпение да пробваш?
Mark Two 
Какво искаш да бъде изобретено за работата ти с 3D принтери, а все още го няма? 
Искам 48 часов ден, за да имам време за всичките си идеи. 
Кои са сайтовете / медиите, които посещаваш всеки ден?
Всички сайтове, от които черпя информация са международни, също така блогове на и профили в социалните мрежи на утвърдили се професионалисти в 3Д индустрията.

Какво ще правиш, след като приключиш с тези въпроси?
Ще довърша проучването си за един от най-иновативните принтери. Следете блога ни и скоро ще разберете кой е той. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Молба за партньорство

  Не успявате да откриете информацията, която
  Ви е нужна?

  Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

  Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

  Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

   Онлайн Поръчка и Поддръжка

   Заяви мостра за тест    Заяви мостра за тест