B2N logo
Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

B2N e Вашият доверен партньор за плавното овладяване на 3D технологията

История

Би Ту Ен ЕООД (B2N Ltd) е основана през 2006г. с основни дейности архитектурно проектиране и консултантски услуги. С развитието на дейността, се заражда идеята за създаване на работилница за 3D принтиране и прототипиране. Тази насока постепенно ни преориентира да предлагаме на българския пазар пълна гама висококачествени 3D принтери, скенери, софтуер, консумативи и 3D услуги. Днес B2N е официален представител за България и дистрибутор за цяла Югоизточна Европа на пазарните лидери за индустриално 3D производство; предпочитан доставчик на 3D услуги и 3D обучения.

Предмет на дейност

B2N Additive Manufacturing Ecosystem предлага професионални решения за дигитално производство на прототипи, резервни части и серийно производство с 3D технологии

Мисия

Нашата мисия е да подпомогнем иновативните бизнеси да произвеждат ефективно, устойчиво и локално.

Философия

Като самата технология, ние се ръководим от устойчивите принципи, че новите знания и напредък ще доведат до социална промяна в достъпа до 3D технологиите, така че всеки да може да произвеждат колкото и когато е нужно.

Бъди иноватор

Търсим иновативно мислене сред колеги и съмишленици с цел по-ефективен и опростен работен процес.

Бъди гъвкав

Прилагаме принципите на 3D принтирането във всяка дейност: от гъвкаво работно време, out-of-the-box мислене до комбиниране на производствени решения.

Бъди експерт

Правим непрекъснат пазарен мониторинг, квалифицираме се и сертифицираме по индустриални страндарти, за да разчитате винаги на нас.

Бъди честен

Държим на коректни и открити отношения, за да откриваме заедно най-подходящото приложение за Вас.

Запознайте се с нашия екип

Ние сме отдадени професионалисти и трансформатори, които споделят вярата в устойчивото предимство на 3D принтирането като катализатор за окончателна промяна в начина, по който бизнеса и хората създават продукти и услуги – разумно, без излишък от материал, екосъобразно.

Нашата екосистема е вашият спътник към успеха

Днес дейността на B2N се развива в пет направления

logo B2N Trade

B2N Trade e търговското звено на B2N, с което клиентите се консултират за приложенията на 3D принтирането в тяхната работа. Осигуряваме доставка на място, първоначално обучение, техническа поддръжка от сертифициран екип и сервиз.

Фирма B2N ръководи търговската дейност на дистрибуторска мрежа в цяла Югоизточна Европа. Разполагаме с представителен офис в гр. София и над 20 местни представителства в 10 различни държави (България, Гърция, Кипър, Румъния, Сърбия, Македония, Босна и Херциговина, Монтенегро, Хърватска, Словения).

B2N Studio e производственото ни звено за дизайн, сканиране и принтиране на прототипи, поръчкови модели, промишлени детайли, резервни части и крайни продукти. Оборудвано е с 3D принтери за четири основни 3D технологии – FDM, SLA, SLS и метално 3D принтиране и работи с над 100 вида материали (полимери, композити, метали).

B2N Academy е платформа за специализирани обучения в сферата на 3D технологиите. Към момента обученията се провеждат при събрала се група или по заявка. Предлагаме курсове за начинаещи, специализирани обучения за професионалисти, както и корпоративни обучения.

Additive Days Balkan 3D Printing Conference е международна конференция за 3D принтиране, която се провежда всеки две години. Събитието е център за колаборации, обмен на опит между производители, дистрибутори, потребители, научни среди и любители и демонстрационна зона за най-новите постижения на 3D технологията.

Партньори

Научете повече за B2N

В медиите

Събития

Кариери

Сертификати

Свържете се с нас

Насреща сме за всеки ваш въпрос или нужда от съдействие

  Молба за партньорство

   Не успявате да откриете информацията, която
   Ви е нужна?

   Свържете се директно с наш представител на телефон: 0878 797 490 

   Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

   Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

    Онлайн Поръчка и Поддръжка

    Заяви мостра за тест     Заяви мостра за тест