B2N logo

B2N e Вашият доверен партньор за плавното овладяване на 3D технологията

История

Би Ту Ен ЕООД (B2N Ltd) е основана през 2006г. с основни дейности архитектурно проектиране и консултантски услуги. С развитието на дейността, се заражда идеята за създаване на работилница за 3D принтиране и прототипиране. Тази насока постепенно ни преориентира да предлагаме на българския пазар пълна гама висококачествени 3D принтери, скенери, софтуер, консумативи и услуги. Днес B2N е официален представител за България и дистрибутор за цяла Югоизточна Европа на пазарните лидери за индустриално 3D производство.

Мисия

Да внедрим технологията за адитивно производство във всяка фабрика на Балканите като доставяме премиум оборудване, качествен съпорт, обучения и навременни напъствия за работа с 3D технологиите, за да постигат клиентите ни уверено и плавно трансформацията към дигитална фабрика.

Визия

Да направим възможно за всеки бизнес да произвежда разумно – когато, както и където поиска.

Философия

Като самата технология, ние се ръководим от устойчивите принципи, че новите знания и напредък ще доведат до социална промяна в достъпа до 3D технологиите, така че всеки да може да произвеждат колкото и когато е нужно.

Бъди иноватор

Търсим иновативно мислене сред колеги и съмишленици с цел по-ефективен и опростен работен процес.

Бъди гъвкав

Прилагаме принципите на 3D принтирането във всяка дейност: от гъвкаво работно време, out-of-the-box мислене до комбиниране на производствени решения.

Бъди експерт

Правим непрекъснат пазарен мониторинг, квалифицираме се и сертифицираме по индустриални страндарти, за да разчитате винаги на нас.

Бъди честен

Държим на коректни и открити отношения, за да откриваме заедно най-подходящото приложение за Вас.

Запознайте се с нашия екип

Ние сме отдадени професионалисти и трансформатори, които споделят вярата в устойчивото предимство на 3D принтирането като катализатор за окончателна промяна в начина, по който бизнеса и хората създават продукти и услуги – разумно, без излишък от материал, екосъобразно.

Боян Пехливанов

Основател и управител

Стратегия I Развитие I Управление I Иновация. Вече 14 години се опитва да свърже добрите идеи с правилната реализация.

Самуил Топалов

Ръководител Технически отдел

3D принтиране и 3D сканиране I Инсталации I Поддръжка. 5 години опит в адитивното производство 3 поредни години държи златен сертификат за специалист по 3D сканиране с оборудването на Artec 3D

Даниел Христев

Мениджър Ключови клиенти

Продажби I Стратегия I Консултации. 13 години опит в продажби. Умножава многократно продажбите в B2N и изгражда общност от лоялни партньорства.

Магдалена Шахънска

Маркетинг мениджър

Маркетинг I Дизайн I . Специалист във визуалната комуникация, графичен дизайн и дигитално съдържание.

Тодор Ангелов

Мениждър продажби и Бизнес стратег

Продажби I Бизнес процеси I Стратегия. 7 години опит в продажбите и развитието на пазара. Управлява ключови акаунти в B2N с насоченост индустриални решения за адитивно производство.

Капка Рогожарова

HR и административен мениджър

HR I Развитие на пазара I Процеси. 4 години опит в управлението на екипи. Управлява 70+ служителя от 12 различни локации и постига 80% ръст на търговската дейност за период от 2 години.

Пенка Манолова

Бранд мениджър

Маркетинг I Стратегия I Развитие на пазара. 10 години опит в развитие на марки и продукти и събитиен мениджмънт. Идва от модния премиум сектор, където ръководи производство и разработка на нови колекции на световно-известни марки.

Георги Мирчев

Техническа поддръжка

Като най-новото попълнение към екипа, Георги преминава обучения и подготовка на ротационен принцип през отдели Техническа поддръжка I Обслужване клиенти I 3D услуги, за да може днес да предлага индивидуални 3D решения спрямо Вашите нужди.

Нели Цветкова

Отговорник логистика и продажби

Бизнес процеси I Логистика I Планиране и поръчки. 14 години опит в маркетинг, планиране, работа с клиенти, логистика. Натрупва опит в материално-ресурсното планиране от работа за водещи мебелни производители в България.

Атанас Енев

Мениджър Софтуерни решения

Развитие I Пазарна стратегия I Дизайн. 7 години опит с дизайн и разработка на екологични продукти. Избран за престижната селекция на Forbes 30 под 30. Основател на компания за екологичен дизайн и иновaтивни продукти, която работи с Мерцедес.

Станислав Нанев

Специалист 3D моделиране

3D моделиране I 3D принтиране I Обслужване на клиенти. 6 години опит в 3D принтирането и 3D проектирането. Майстор на 3D моделирането и постобработката.

Мариян Стойнов

Технически сътрудник

Поддръжка I Технческо обслужване I Поправки. 2 години опит в R&D. Част от екип към БАН, отговорен за създаването на автоматизиран екзоскелет.

Нашата екосистема е вашият спътник към успеха

Днес дейността на B2N се развива в пет направления

logo B2N Trade

Марките, чиито права притежаваме за България, са високо-технологични лидери в сектор адитивно производство: EOS, Ultimaker, Formlabs, BCN3D, Intamsys, Omni3D, Altair, BigRep, Markforged, Raise 3D, Meltio, WASP, Artec 3D, Range Vision, Mayku, Kimya, BASF и Filamentive. Осигуря-ваме доставка, първо-начално обучение и 24/7 техническа поддръжка от сертифициран екип.

Фирма B2N ръководи търговската дейност на мрежа от търговски партньори в цяла Югоизточна Европа. Разполагаме с представителен офис в гр. София и мрежа от над 20 местни представителства в 10 различни държави (България, Гърция, Кипър, Румъния, Сърбия, Македония, Босна и Херциговина, Монтенегро, Хърватска, Словения).

Звеното ни за дигитално производ-ство е оборудвано с 3D принтери за четири основни 3D технологии – FDM, SLA, SLS и метално 3D принтиране. Принтираме промишлени детайли, инженерни прототипи и приспособления от над 100 вида материали – от полимери, найлон, кевлар, карбон и композитни материали до метали като алуминий, мед, стомана.

B2N Academy е платформа за специализирани обучения и тренинги в сферата на 3D технологиите. Към момента обученията се провеждат при събрала се група или по заявка. Можете да избирате между Основи на 3D принтирането; Въведение в 3D моделирането; Обратно инженерствo.

Additive Days Balkan 3D Printing Conference е международна конференция за 3D принтиране, която се провежда всеки две години. Събитието е център за колаборации, обмен на опит между производители, дистрибутори, потребители, научни среди и любители и демонстрационна зона за най-новите постижения на 3D технологията.

Партньори

Научете повече за B2N

В медиите

Събития

Кариери

Сертификати

Свържете се с нас

Насреща сме за всеки ваш въпрос или нужда от съдействие

  Молба за партньорство

   Не успявате да откриете информацията, която
   Ви е нужна?

   Свържете се директно с наш представител на телефон: 0896 950 930 

   Желаете ли да разговаряте лично с наш експерт?

   Запишете се за безплатна консултация с експерт по решения за 3D принтиране и 3D сканиране.

    Онлайн Поръчка и Поддръжка

    Заяви мостра за тест     Заяви мостра за тест